PMDG

flywithmeHello Captains,
in clubverband kennen wij een aantal “must have’s“. Een daarvan is de Boeing 737 van PMDG. Op deze pagina en onderliggende artikelen gaan we in op de aspecten van de Aankoop tot en met Installatie en van een Introductie tot en met Gebruik van deze Boeing 737 met de sim Prepar3D versie 4+

Deze webpagina en aanverwante artikelen zijn samengesteld voor gebruik met alleen de PMDG 737NGX en de simulator Prepar3D ™ van Lockheed Martin Corporation. De  informatie is verkregen uit meerdere bronnen en is onderhevig aan herziening, echter wordt niet direct gecontroleerd op nauwkeurigheid. Kom je iets tegen dat anders is of inmiddels gewijzigd is, laat het ons dan even weten.
De informatie van deze website mag niet worden gebruikt voor training of operationele procedures omdat het uitsluitend is geschreven voor onze flightsim hobbydoeleinden.

Ga naar de pagina PMDG SITE MAP om snel je weg te vinden.


Voordat je gaat kopen.
troubleWij gaan ervan uit dat jouw fs-pc voldoet aan de eisen die door het gebruik van Prepar3D zijn gesteld. Lees nog even de pagina FLIGHTSIM en de onderliggende pagina’s door. Dit voorkomt dat je straks met een PMDG zit, die niet vooruit te branden is ….
Dit is het minimum: Windows 10 (64 bits); Proc: 3,5 MHz+; RAM 16GB+2666MHz+; SSD of M2 (500GB+); Video RAM 8GB+


Voordat je gaat vliegen met o.a. de PMDG  Boeing 737-800 NGX
ga_jifp_productWij gaan er ook van uit dat je de vliegkunst beheerst en dat je bijvoorbeeld met het FSX Learning Center of  een Flight School programma ervaring hebt opgedaan. De basiskennis is gelijk aan die van de FSX lessen: Student en Private Pilot, Instrument Rating en Commercial /Airline Transport Pilot.
Heb je FSX niet (meer) tot je beschikking en wil je toch gebruik maken van het alom bekende Learning Center? Dan hebben wij daar een handig hulpje voor.


Ben je nog niet zover?
Besteed dan eerst even wat euro’s aan FS FlyingSchool of probeer direct van de maker deze goede DEMO http://www.fsflyingschool.com/demo-p37.asp


Ben je zeker van je zaak? Dan gaan we nu over tot de aanschaf!


Over de installatie van de PMDG

De installatie van de PMDG is eigenlijk een no-brainer en verloopt moeiteloos via een wizard. Je moet wel een actieve internetverbinding hebben en je activatiecode bij de hand hebben.

Let op dat je bij het installeren van  DirectX het vinkje UIT moet zetten bij Bing Bar installeren anders heb je er weer een bar bij ...

PMDG Support site: https://support.precisionmanuals.com/Main/
Op 2 maart 2018 kondigde PMDG aan dat het support-forum, dat thans nog onder AVSIM vlag gehuisvest is, zal verhuizen naar een eigen PMDG omgeving. Dit is inmiddels gerealiseerd: https://forum.pmdg.com/
Via de supportpagina van PMDG’s kan je de PMDG-Store, de PMDG-Website, de Kennisbank en de nieuwsartikelen bereiken.