LITTLE NAVMAP


Bezoek de website van de maker voor alle releases en downloads

Website: Creator’s Website

GitHub: Releases and Downloads
Voor degene met een Dropbox of OneDrive kunnen gebruik maken van deze cloud opties.


Het laatste nieuws van Little Navmap voor MSFS

Microsoft Flight Simulator 2020 Airports and Navdata

Als u de Navigraph-update voor MSFS gebruikt: werk de Little Navmap-database ook bij met de FMS Data Manager om het programma synchroon te houden met de MSFS-landschapsbibliotheek. Gebruik de landschapsmodus Gebruik Navigraph for Navaids en Procedures in het menu Scenery Library om toegang te krijgen tot alle procedures in Little Navmap.
Als u de Navigraph-update voor MSFS niet gebruikt: Gebruik de landschapsmodus. Gebruik Navigraph Database niet in het menu Scenery Library om problemen met ontbrekende of gewijzigde navaids te voorkomen. Houd er rekening mee dat SID en STAR nog niet beschikbaar zijn in Little Navmap.

 • Little Navmap kan SID en STAR niet lezen van MSFS. Gepland voor een toekomstige versie.
 • Sommige naderingsprocedures hebben ongeldige legs en kunnen niet worden gebruikt. Dit komt door het ontbreken van aanbevolen fix-informatie voor Arc to Fix en Constant Radius Arc-procedure legs in MSFS navdata.
 • Navdata-updates worden niet goed gelezen vanuit de MSFS-landschapsbibliotheek. Dit is over het algemeen geen probleem, aangezien u de navdata in Little Navmap ook kunt bijwerken met de Navigraph FMS Data Manager om het programma gesynchroniseerd te houden met MSFS. De stock data worden hierdoor niet beïnvloed.
 • MSFS-multiplayer en real-time AI kunnen nog niet worden weergegeven. Deze verschijnen niet in de SimConnect-interface.
 • Simulatorweer kan niet worden weergegeven voor MSFS omdat SimConnect-weerfuncties verouderd zijn en geen gegevens leveren. Gebruik NOAA-weer dat u de meest actuele weerrapporten geeft.
 • MSFS lijkt geen duidelijk concept te hebben van de volgorde van de scenery volgorde (Content.xml lijkt onbetrouwbaar) en er is geen informatie in de SDK hierover. Add-ons worden door Little Navmap in alfabetische volgorde geladen. Om een ​​add-on aan het einde van de laadlijst te plaatsen, voegt u bijvoorbeeld een z_ toe aan de mapnaam.
 • Het laden van het vliegplan in MSFS heeft problemen en geeft geen foutmeldingen als het mislukt.
 • Landnamen ontbreken in MSFS-vertaaltabellen en zijn daarom niet beschikbaar in Little Navmap.
 • Add-ons die het gecodeerde .fsarchive-formaat gebruiken, worden niet ondersteund. Little Navmap toont alleen de luchthaven van de voorraad in plaats van de add-on als een pakket op deze manier is vergrendeld.
 • Sommige vliegtuigmods rapporteren niet de juiste brandstofstroom om simulatorbeperkingen te omzeilen. Dit kan niet worden opgelost in Little Navmap.
 • Sommige luchthavenbestanden zoals LEMG.bgl kunnen niet worden gelezen vanwege een onbekend formaat. Little Navmap meldt Error: readInt voor bestand “… OMITTED … / LEMG.bgl” is mislukt. Reden 1. Sluit het luchthavenbestand uit van het inlezen van de opties op de pagina Scenery Library Database of negeer het bericht gewoon. De stock airport LEMG en alle andere luchthavens hebben hier geen last van.