HELPDESK


Welkom bij FSE HELPDESK

Via onze FSE HELPDESK kan je hulpvragen en speciale artikelen downloaden. We vinden het wel fijn als je met ons meedenkt over het in stand houden van de website en de andere ondersteunende applicaties. Iedere donatie is daarom welkom en .. donateurs kunnen gebruik maken van remote-live-support.

Wil je doneren aan FSE EINDHOVEN?
Het bedrag mag je zelf kiezen.
Je kunt met elke bank in Nederland betalen. Dank je wel!


Ben je nog niet geabonneerd op het ontvangen van nieuwe artikelen van onze website? Vul dan hieronder je e-mailadres in en kies Aanmelden


Heb je een vraag of hulp nodig bij het oplossen van een probleem met MSFS2020? Vul dan hieronder je e-mailadres en je MSFS GAMERTAG in en kies Verzenden om een FSE HELPDESK account aan te maken.

LET OP: zonder e-mailadres en GAMERTAG krijg je geen toegang tot de HELPDESK


Afbeelding van de FSE HELPDESK-app

Hoe de HELPDESK-app werkt
Met de STEL JE VRAAG-link in de FSE HELPDESK-app opent je eigen e-mailprogramma en stuur je een bericht naar het e-mailadres van de HELPDESK. Dit e-mailadres wordt automatisch ingevuld in jouw e-mail-applicatie. Het onderwerp van jouw mailbericht plus de inhoud van het bericht wordt gepost bij de laatste berichten in de HELPDESK-app. Met jouw account kan je alle ingekomen berichten en ok de reacties daarop, lezen. Je kan ook op alle berichten reageren. Ook vind je in de HELPDESK-app de informatie over hoe je installatie- en download problemen oplost die je ondervindt met MSFS 2020.