FLIGHTS


.

Op deze pagina vertellen wij meer onze VFR en IFR vluchten, inclusief de communicatie protocollen die daarbij horen. Want ja .. zonder ATC gaat dat niet lukken.
Van de door ons gemaakte vluchten kun je de .pln-bestanden en de pdf-vluchtbeschrijvingen ophalen via onze DOWNLOAD pagina.

ATC en radiocommunicatie

ATC Air Traffic Control

IFR Communicatie

Manual of Radiotelephony

VFR Communicatie Controlled

VFR Communicatie Uncontrolled

flight training

Flight Training Airbus A320

Flight Training MSFS #1

VFR NORWAY

Een reeks mooie vluchten met ondersteuning van ORBX scenery uit het P3D tijdperk. Je vindt het flight.pln-bestand en een gedocumenteerd vluchtplan van 20 vluchten als gecomprimeerd bestand via onze DOWNLOAD pagina (75 MB). Wegens succes van deze serie gaan wij dezelfde vluchten ook vliegen met de WORLD UPDATE NORDICS van Microsoft Flightsimulator.

BUSH TRIPS

Bush Trips VFR met MSFS

Bush trips zijn lange VFR vluchten van rond de 1000 nm en voornamelijk gebaseerd zij op sightseeing. Je vliegt met een Cessna 172 Skyhawk. Met een kruissnelheid van 124 kts (229 km / u) is dit het ideale bushvliegtuig voor sightseeing over de hele wereld. Assistentie tijdens de reis zal beschikbaar zijn in de vorm van een ‘Back-on-Track’-knop op de VFR-kaart. Houdt er echter rekening mee dat het gebruik hiervan de resultaten zal uitschakelen die aan de activiteit zijn gekoppeld.
Lees verder op de speciale pagina over deze mooi vluchten.

IVAO

Op deze pagina lees je uitvoerig over de software die IvAo gebruikt en de bijbehorende artikelen.

VATSIM

VATSIM PROMO VIDEO

Onze Artikelen over VATSIM en vPilot

MULTIPLAY met MSFS

Binnenkort lees je hier onze ervaringen met MSFS-Multiplay.

FSD SERVER FOR WINDOWS AND LINUX