ACRONIS


…en toen ging het mis…en een recente back-up of überhaupt een back-up niet voorhanden….
De oplossing: Acronis True Image PLEASE WAIT FOR THE PRESENTATION TO APPEAR………
Visit Acronis True Image Help Documentation with this link

After the test…
When using the Acronis Cloud, you need to set the nearest server. Check the box Save as default. This is the result when you have a A+++ provider…

Veel gestelde vragen over back-up.

Hoe maak je een back-up van een computer?

Een computer-back-up is een tweede kopie van uw gegevens die u afzonderlijk van het origineel opslaat. Dat omvat familiefoto’s en video’s, documenten, e-mails en contacten, en de applicaties van je flightsim en het besturingssysteem dat uw computer in bedrijf houdt. Als de originelen zich op uw laptop of een mobiel apparaat bevinden, bewaart u de back-up ergens anders die veilig is – op die manier kunt u de tweede kopie gebruiken om uw bestanden of systeem te herstellen voor het geval er iets met het origineel gebeurt.

Om ervoor te zorgen dat al deze gegevens nauwkeurig worden gekopieerd, zodat u deze kunt gebruiken om uw computer te herstellen, is back-upsoftware een absolute noodzaak. Een oplossing als Acronis True Image legt automatisch wijzigingen vast in alles, inclusief verborgen bestanden die kunnen worden gemist door handmatig bestanden te kopiëren, en maakt het herstelproces eenvoudig en efficiënt.

Hoe maak je een back-up van een computer naar een externe harde schijf?

Met Acronis True Image is het maken van een volledige systeemback-up op een externe harde schijf net zo eenvoudig als twee klikken. Nadat de schijf is aangesloten en Acronis True Image actief is, klikt u op Back-up toevoegen. De volledige computer is de bron van de standaardback-up, dus u hoeft alleen de externe schijf als de back-up bestemming toe te wijzen en klikt vervolgens op Nu een back-up maken.

Wat betekent het om een ​​back-up te maken van een computer naar de cloud?

Zoals we al zeiden, moeten back-ups ergens veilig worden opgeslagen. Acronis beveelt de 3-2-1-back-up-regel aan, waaronder het lokaal opslaan van een kopie van uw back-upbestanden (op externe harde schijven, netwerkstations en NAS-apparaten) en een ander exemplaar off-site. Op die manier is, als door een diefstal, brand of overstroming zowel uw originele bestanden als de lokale back-up beschadigd of niet langer beschikbaar zijn, de off-site kopie aanwezig voor gebruik voor herstel.

“De cloud” is een term die een extern netwerk beschrijft van computers en servers waartoe u toegang hebt via internet. Omdat u zich gewoon via internet aanmeldt, is de cloud een handige manier om uw bestanden off-site op te slaan, waar ze veilig zijn voor lokale schade. Abonnementen op de geavanceerde en premium-edities van Acronis True Image omvatten cloudopslag, evenals cloud-gebaseerde functies en overal toegang tot uw gegevens.

De meest recente versie van Acronis vind je hier: https://www.acronis.com/en-eu/