FSE Vliegensvlug 306 met nieuws van Navigraph


Andy (Navigraph) — 3 maart 2023 om 13:52
Hallo iedereen!

Ik heb zojuist interessante informatie gekregen van onze ontwikkelaars die ik graag met jullie wil delen.

Ons ontwikkelteam werkt momenteel aan een mod die Charts opnieuw zal integreren in de G3000-systemen in MSFS. De G3000 wordt gebruikt door populaire vliegtuigen zoals de TBM930 en de Cessna Citation Longitude. Het wordt ook gebruikt door de HJet en SF50 Vision Jet G2 van FlightFX. De FlightFX-vliegtuigen zijn beschikbaar voor Xbox en zullen worden geüpdatet om de hitlijsten te integreren zodra de ontwikkeling is voltooid. Als u een pc-gebruiker bent, kunt u de G3000-kaartintegratie installeren via Navigraph Navdata Center.

Het doel van de kaartintegratie is om zoveel mogelijk functies van de ChartView-software op te nemen, die onze bron Jeppesen samen met Garmin heeft ontwikkeld voor echte vliegtuigen. We zijn ook van plan om een kaartintegratie te implementeren voor de G1000 NXi- en de CJ4 Pro Line 21-systemen zodra documentatie voor ons beschikbaar is. Als u een ontwikkelaar bent en kaarten wilt integreren in uw vliegtuig-add-on, neem dan gerust contact op met onze ontwikkelaars via dev@navigraph.com.

Ten slotte zijn we ook van plan om meer functionaliteiten toe te voegen, zoals een Sim Brief waarmee u vluchtplannen vanuit het systeem kunt laden.

Houd ons in de gaten voor meer updates in de nabije toekomst.