Introduction to SimBrief


Introduction to SimBrief

Welkom bij de nieuwe SimBrief! Deze video laat je kennismaken met de nieuwe SimBrief-interface en geeft je een kort overzicht. Ga naar https://dispatch.simbrief.com om aan de slag te gaan!

SimBrief is een freeware tool voor vluchtplanning die nauwkeurige briefingpakketten produceert voor vluchtsimulatie. Bij het maken van een vluchtplan met behulp van SimBrief, wordt een briefingpakket gegenereerd dat vergelijkbaar is met dat van echte piloten. Dit zal u voorzien van de essentiële informatie die nodig is om u voor te bereiden op uw vlucht.

SimBrief heeft een volledig nieuw ontwerp van de verzendinterface gekregen met een modernere look en feel en aanvullende verbeteringen onder de motorkap. In de nieuwe versie kunt u een lange lijst met verbeteringen verwachten, zoals donkere modus en grote tekstopties, interface past zich aan elke schermgrootte aan, nieuw dashboardgedeelte met laatste vluchten, nieuws of updates, NOTAM’s en andere algemene informatie over het weer op de luchthaven pop-ups en nog veel meer.

Compatibele apparaten:
Desktop-pc of Mac met Chrome, Firefox, Edge, Safari
iPad of iPhone met iOS 12.4 of hoger
Android-tablets en -telefoons

Voor ondersteuning met het SimBrief Dispatch System, of om een functieverzoek in te dienen, worden gebruikers aangemoedigd om te posten in het speciale gedeelte van het Navigraph Support Forum waar onze ontwikkelaars beschikbaar zijn: https://forum.navigraph.com/c/simbrie.. .
Gebruik a.u.b. de zoekfunctie voordat je een bericht plaatst, het kan zijn dat je vraag al beantwoord is in een eerder topic.

Gesimuleerde vlucht
Echte navigatie

Startpagina: https://www.navigraph.com
Instagram: https://www.instagram.com/navigraph_team
Facebook: https://www.facebook.com/navigraph