OVER APP’s en ADDON’s


7 OVER APPs & ADDONs

In deze artikelen gaat het over applicaties en addon’s die een extra toevoeging geven aan de vliegervaring met MSFS.

In de categorie 7 OVER APPs & ADDONs is er een overzicht van de APPs en ADDONs voor MSFS, die zeker niet uitputtend is.

Installeer je software op de juiste wijze en houd deze in up-to-date status. Bij Flightsim Eindhoven benoemen we een aantal “tot standaard verheven” apps die wij gebruiken tijdens onze MSFS-evenementen

Belangrijk is te weten dat een ADDON niet kan werken zonder de sim en dat een APPLICATIE een op zichzelf staand programma is dat, via een bestand (simconnect), gegevens communiceert van en naar de sim. Sommige hardware vereisen soms additionele software, zoals bijvoorbeeld Stream Deck, MCP Combo. Saitek Panels.

De “incourante” informatie van MSFS en ook die van oudere sims zijn ondergebracht in onze database. Vraag er naar als je iets specifieks zoekt.