Onze wensen voor 2023


HELLO CAPTAINS,

We kijken vooruit naar de sim uitdagingen die het nieuwe jaar ons gaat brengen. Voor FlightSim Eindhoven betekent dit o.a., dat wij onze vertrouwde clublocatie Novotel vaarwel zeggen. Vanaf januari hebben wij gekozen voor een nieuwe locatie in het verlengde van EHEH RWY 21. In de eerstvolgende FSE-Vliegensvlug laten we u daar meer over weten.

FSE is gezegend met een ruime belangstelling “all over the world”. En dat laatste leverde dit jaar iets te veel mailverkeer (6500+) op. Daarom hebben wij ons gefocusseerd op de Nederlandstalige bezoekers, schrijvers en whatsapp-ers en gebruiken in het nieuwe jaar alleen nog Discord om contact met u te onderhouden. Maak dus snel een Discord account aan, als je dat al niet hebt, want daarmee kunt u ons mailen via de eigen discord box en ook op donderdagavond via het spraakkanaal van de HELPDESK met iemand spreken. Kijk snel op onze discord pagina hoe dat in zijn werk gaat.

FlightSim Eindhoven wenst u een voorspoedig en gezond 2023.

3 gedachten over “Onze wensen voor 2023

  1. Veel succes met je site in 2023. Hanny en Eef Klaassen

Reacties zijn gesloten.