40th Anniversary Edition-update


Vandaag 11/11, brengen we de gratis 40th Anniversary Edition-update uit voor Microsoft Flight Simulator. Dit is de grootste update van MSFS sinds de eerste release in 2020, en het was een enorm werk van liefde en een bron van trots voor het ontwikkelingsteam. Aan onze miljoenen trouwe fans en simpiloten, van degenen die bij ons zijn sinds de start met MSFS 1.0 in 1982, tot degenen die in 2020 begonnen aan hun eerste gesimuleerde vlucht met de nieuwste versie, bedankt dat je deel uitmaakt van deze reis met ons.

De 40th Anniversary Edition-update wordt vrijdag om 8 uur PST (1600Z) uitgebracht. Zie deze grafiek voor de releasetijd in verschillende wereldsteden.

De grootte van de update zal ongeveer 22 GiB zijn (voor Premium Deluxe) en gebruikers hebben 40 GiB vrije ruimte nodig.

Release-opmerkingen zullen beschikbaar worden gemaakt bij de lancering, evenals een update van onze lijst met bekende problemen.