Je bandbreedte is te laag voor datastreaming


Dit bericht verschijnt wanneer de bandbreedte tijdens het downloaden minder dan 5 Mbps was of als het meer dan 3 seconden duurt om een scenery-tegel te laden tijdens een vlucht.
Streamen en downloaden nemen zowel bandbreedte in beslag als ook dat zij uw verbindingssnelheid vertragen, wat problemen kan veroorzaken met Microsoft Flight Simulator. Deze vertraging treedt zelfs op als u streamt of downloadt op een ander apparaat dan het apparaat waarop u speelt.

Het stoppen van streams, downloads en het uitschakelen van andere apparaten die op uw modem of router zijn aangesloten, kan uw verbinding met Microsoft Flight Simulator aanzienlijk verbeteren.

PROBLEEM VEROORZAAKT DOOR INHOUD VAN DERDEN

Als u mods hebt geïnstalleerd waarmee u iets anders dan Bing Maps kunt gebruiken, herstel dan Bing Maps en maak alle wijzigingen die door de plug-in aan uw hostbestand zijn aangebracht ongedaan. Lees hiervoor de documentatie van de add-on en volg de instructies van de maker van de add-on.

INFORMATIE IN HET HOSTS-BESTAND BEKIJKEN OPEN EEN VERHOOGDE OPDRACHTPROMPT.

De snelste oplossing:
Kopiëren: %windir%\system32\drivers\etc\hosts of type dit in Windows verkenner, geef ENTER en open met kladblok:

HET HOSTS-BESTAND CONFIGUREREN

Regels die beginnen met een “#” worden beschouwd als opmerkingen in het bestand en zijn inactief. Voeg een “#” toe aan het begin van regels met host-items die u wilt deactiveren, of verwijder de regels uit het Hosts-bestand. Wanneer u klaar bent met het configureren van het Hosts-bestand, klikt u op Bestand, klikt u op Opslaan en sluit u Kladblok.

IN PRINCIPE MOET DIT HOST BESTAND LEEG ZIJN

Wanneer u mod’s gebruikt die dit host bestand wijzigen, heeft dat tot resultaat dat de downloadsnelheid drastisch afneemt. Een voorbeeld is de mod waarbij gesuggereerd wordt dat het vliegen met MSFS 2020 Google Map replacement een verbetering zou zijn.
Het host bestand moet er uit zien als in de afbeelding

Een gedachte over “Je bandbreedte is te laag voor datastreaming

  1. Jan
    Potverdorie wat kan jij dat toch op een geweldige manier vastleggen. Complimenten
    Janh

Reacties zijn gesloten.