LITTLE NAVMAP


Bezoek de website van de maker voor alle releases en downloads.

Website: Creator’s Website

GitHub: Releases and Downloads

Voor degene met een Dropbox of OneDrive kunnen gebruik maken van deze cloud opties en automatisch worden voorzien van de laatste versie.


BELANGRIJK OM TE WETEN

Vanaf SU10 is de versie 2022-10-12, 08:00 ► Little Navmap 2.8.1. beta released


HET LAATSTE NIEUWS VAN LITTLE NAVMAP VOOR MSFS

Microsoft Flight Simulator 2020 Airports and Navdata
https://www.littlenavmap.org/manuals/littlenavmap/release/2.6/en/SCENERY.html#microsoft-flight-simulator-2020-airports-and-navdata

Als u de Navigraph-update voor MSFS gebruikt:
Werk de Little Navmap-database ook bij met de FMS Data Manager om het programma synchroon te houden met de MSFS-landschapsbibliotheek.
Gebruik de landschapsmodus Gebruik Navigraph for Navaids en Procedures in het menu Scenery Library om toegang te krijgen tot alle procedures in Little Navmap.

Als u de Navigraph-update voor MSFS niet gebruikt:
Gebruik de landschapsmodus.
Gebruik Navigraph Database niet in het menu Scenery Library om problemen met ontbrekende of gewijzigde navaids te voorkomen.

Vluchtplannen gebruiken in MSFS2020
Het LNMPLN-formaat wordt alleen begrepen door Little Navmap. Probeer het lnmpln-plan niet in simulatoren of add-ons te laden. Beschouw geëxporteerde vluchtplanbestanden als wegwerpbestanden, aangezien bijna alle exportformaten beperkingen hebben die leiden tot gegevensverlies. Onthoud dat je ze altijd kan herstellen door het originele LNMPLN-bestand te laden en opnieuw te exporteren.

Heb je vragen of opmerkingen?
Ga dan naar onze FSE-Discord -[HELPDESK]- #fse-forum en maak een post aan.