KB22082600-City Update I: Germany Free in MARKETPLACE


Eerder vandaag op gamescom in Keulen (Duitsland), was het team trots om enkele nieuwe aankondigingen te doen over Microsoft Flight Simulator. Zie hieronder voor details:

Local Legend VI: Junkers F 13: ’s Werelds eerste volledig metalen transportvliegtuig, dit innovatieve en zeer invloedrijke vliegtuig is nu verkrijgbaar via de in-sim Marketplace voor $ 14,99.

City Update 1 (CU1): een verzameling van vijf nieuwe fotogrammetriesteden uit Duitsland: Hannover, Dortmund, Düsseldorf, Bonn en Keulen. CU1 is nu gratis beschikbaar via de in-sim Marketplace.

Details over de nieuwe 40th Anniversary Edition: we hebben nog meer content aangekondigd die zal worden opgenomen wanneer deze GRATIS UPDATE in november wordt uitgebracht. Dit komt bovenop alle content die we eerder onthulden op de Xbox & Bethesda Games Showcase in juni. De nieuwe aankondigingen van vandaag voor de 40th Anniversary Edition zijn:

Drie nieuwe vliegtuigen:
Curtiss JN-4 Jenny,
Grumman G-21 Goose en
Hughes H-4 Hercules (ook bekend als de “Spruce Goose”)
Vier klassieke luchthavens, waaronder Chicago’s Meigs Field, de oude standaard startlocatie in veel eerdere edities van Microsoft Flight Simulator
Twintig missies uit het verleden van de franchise

Ten slotte gaan de openbare tests voor SU10 door. Vorige week hebben we een nieuwe build voor testers (alleen pc) geïmplementeerd die specifiek gericht was op het verbeteren van de prestaties in de DX11-modus. De feedback van testers over de prestaties van DX11 met deze build is tot nu toe zeer positief. We zullen binnenkort nog een SU10-bètaversie uitbrengen, deze voor zowel pc- (MS Store & Steam) als Xbox-spelers. Als u deelneemt aan de openbare SU10-test, houd ons dan in de gaten voor meer informatie.

MSFS-team

3 gedachten over “KB22082600-City Update I: Germany Free in MARKETPLACE

  1. Hoi,
    Is de DC-3 uit het rijtje van komende vliegtuigen bij deze update weggevallen?
    Piet de Geus

    1. DC3 staat gepland in de 40th Anniversary update die verwacht wordt op 11 november

      1. O.K. Ik dacht dat met 10 ook de November-update bedoeld werd, dat wordt dan kennelijk 11

Reacties zijn gesloten.