KB22082100 GSX Pro for MSFS 2020 


De definitieve Ground Service-add-on
Een van de meest populaire add-ons is terug met een gloednieuwe versie, geoptimaliseerd voor MSFS 2020. GSX verbetert alle gronddiensten zoals pushback, catering, tanken, bagage laden en rangeren, en adverteert geheel nieuwe diensten die niet standaard beschikbaar zijn, zoals Zichtbare geanimeerde passagiers, lading laden, FollowMe-auto’s, trekhaak pushback, ontdooien, ondergronds tanken, inlooppoorten, VGDS-dockingsystemen en meer.

Dit is een GSX Pro Profile met de luchthaven van Ibiza (LEIB) voor de simwings-Addon om een realistische grondservice te bieden met het add-on-landschap met correcte grondafhandelingsbureaus, correcte stands en positie. De komende week zullen er enkele kleine aanpassingen worden gedaan.

Download vanaf flightsim.to

[link verwijderd wegens issues@flightsim.to]

3 gedachten over “KB22082100 GSX Pro for MSFS 2020 

  1. Ik had het product gekocht maar weer van de flightsimulator af gehaald. Veel werkt nog niet goed. Verstoort ook andere programma’s. Passagiers lopen als voorbeeld: naast de jetway om maar een ding te noemen.

      1. Link is verwijderd want de maker heeft al genoeg problemen; het bestand is voor een MSFS SU9 versie en niet geschikt voor SU10;

Reacties zijn gesloten.