Artikelen in BUSH BALKAN


Met deze Bushvlucht gaan we een reis maken van circa 950 nm die ongeveer 8 uur duurt. Het goede bericht is dat deze trip verdeeld is over 16 legs met een vliegduur tussen de 10 minuten en max. 1 uur per leg.
Dit wordt een reis om de uitgestrekte schoonheid van de Balkan te ontdekken: een uitgestrekte multinationale regio die rijk is aan ouderwetse charme en zelfs oudere wereldmythologie. Ontdek glinsterende kustlijnen en altijd groene bossen, ruige achterlanden en glooiende heuvels, zandstranden en kristalheldere zee. Dit is de ongeëvenaarde pracht van Zuidoost-Europa, die u ten volle kunt zien.

4 gedachten over “Artikelen in BUSH BALKAN

 1. Hallo,

  Ik lees bij de uitleg het volgende: Dit LNMPLN-pln bestand is NIET geschikt om te gebruiken met MSFS. Ik vraag mij af of dat betrekking heeft op alle pln’s of alleen op het voorbeeld waar dit bij vermeld staat. Als dit betrekking heeft op alle vermelde pln’s, dan heb ik als MSFS 2020 speler hier dus niets aan. Met vriendelijke groeten en even goed bedankt voor de moeite dit te publiceren.
  Stef

  1. De bestanden die bedoeld zijn hebben de extensie van Little Navmap: voorbeeld.lnmpln
   Wanneer je een plan in de sim wilt laden om er mee te gaan vliegen, moet je eerst dit lnmpln-bestand laden in Little Navmap en dan bewaren als Export Flightplan as MSFS2020.PLN. Dit doe je het handigst in LNM met CTRL+SiHFT+F

   1. Bedankt voor de reactie. Het is mij duidelijk. Een tip: misschien zou het nog duidelijer zijn om erbij te zettn dat gebruik binnen MSFS eerst mogelijk is na export flightplan binnen Little Navmap als MSFS2020.pln. Mvrg Stef

Reacties zijn gesloten.