FS ACADEMY MARKETPLACE UPDATE -5 AUG


Hoi,

Ik hoop dat het goed gaat met u. Overweeg het volgende persbericht voor opname op uw platform, voor publicatie op 5 augustus of zo snel mogelijk daarna. Volledige beschrijvingen en screenshots zijn beschikbaar op de website (www.fsacademy.co.uk)

FS ACADEMY VERKOOP
Tot en met 5-12 augustus houden we een officiële verkoop op de Flight Simulator in-game Marketplace met 30% korting op de volledige FS ACADEMY-serie.

FS ACADEMY, ontwikkeld door een echte kapitein van een luchtvaartmaatschappij, brengt een complete reeks vlucht-tutorials voor Microsoft Flight Simulator op pc en XBOX. Vlieg met je instructeur aan boord terwijl je een breed scala aan authentieke trainingsvluchten onder de knie krijgt die zijn ontworpen om een ​​echt trainingsprogramma voor piloten te weerspiegelen, waarbij elk pakket 12 trainingsmissies en een complete handleiding voor de grondschool bevat. De handleidingen zijn gratis te downloaden van de FS ACADEMY website.

Ontdek de serie hier: www.fsacademy.co.uk

NAVIGATOR
Leer crosscountry-navigatie door te ontsnappen aan de ketenen van het vliegveldcircuit en leer stap voor stap de vaardigheden en technieken die nodig zijn om je vleugels uit te slaan om te gaan verkennen, waarbij je een scala aan landschappen over de hele wereld bestrijkt en meer geavanceerde technieken introduceert, zoals nachtnavigatie en zone transits.

VFR
Krijg grip op VFR door het verkeerspatroon, de afhandeling van vliegtuigen, bergvliegen en vliegveldoperaties te leren voordat u aan 3 bushtrips begint, met als hoogtepunt uw VFR-vaardigheidstest.

IFR
Met zowel analoge als glazen cockpitvliegtuigen, houdt u de show op de weg als het weer slecht wordt, door de vaardigheden en kennis op te doen die nodig zijn om te werken onder Instrument Flight Rules. VOR- en NDB-navigatie, ILS-benaderingen, invoer van patronen, cirkelen en meer worden in real time behandeld met uw instructeur naast u, en bereiden u voor op uw Instrument-Rating-controle.

JETLINER
Klim aan boord van de Airbus A320 voor een kennismaking met realistische luchtvaartactiviteiten. Geproduceerd door een echte A320-kapitein, leer hoe u deze populaire jet authentiek kunt bedienen, inclusief de juiste technieken voor het bedienen van de automatisering, afdalingsbeheer en operaties op grote hoogte. Ga verder om faalscenario’s te ervaren voordat u uw vaardigheden op de proef stelt door een complex vertrek uit Gibraltar te voltooien. Voor ervaren vliegtuigliefhebbers: leer van een professional om uw operationele realisme te verbeteren en echte technieken te introduceren in uw virtuele vliegtuigen.

VOYAGER
7 authentieke bushtrips compleet met Jeppesen-kaarten, die een breed en gevarieerd landschap over de hele wereld bestrijken, inclusief NYC, Nieuw-Zeeland en de Gold Coast van Australië.

Geef een reactie op dit bericht

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s