KB22051700 RELEASE NOTES (1.25.9.0) WU IX


VEREIST MICROSOFT FLIGHT SIMULATOR VERSIE 1.25.9.0

U moet Microsoft Flight Simulator versie 1.25.9.0 gebruiken om World Update IX: Italy te downloaden en te installeren.

World Update IX brengt Italië tot leven voor Microsoft Flight Simulator-gebruikers met verbeterde, rijke details en meeslepende activiteiten die je meenemen naar de grootsheid van de regio.

Vlieg door de historische steden Rome en Venetië, zweef boven de Middellandse Zeekusten en navigeer over steile bergtoppen, allemaal weergegeven in levensecht realisme met World Update IX. Het Microsoft Flight Simulator-team heeft dit gebied verfijnd met de nieuwste beschikbare geo spatiale gegevens, waaronder digitale hoogtemodellering, lucht- en satellietbeelden en driehoekige onregelmatige netwerkmodellering (TIN) van 20 steden, waaronder Rome, Napels, Venetië en Milaan. Gaya Simulations heeft vier luchthavens met de hand gemaakt: Palermo Airport (LICJ) in Sicilië, Sondrio Airport (LILO) in het zuiden van Tirol, Marina di Campo Airport (LIRJ) op het eiland Elba en Bolanzo Airport (LIPB) in het zuiden van Tirol, en Orbx Simulation Systems verbeterde de details van 100 anderen. Gaya Simulations creëerde 94 nuttige punten in Italië en 11 in Malta voor World Update IX, en Perfect Flight bouwde negen activiteiten om gebruikers een breed scala aan meeslepende ervaringen te bieden: drie bushtrips, drie ontdekkingsvluchten en drie landingsuitdagingen.

Wereldupdate IX: Italië is GRATIS beschikbaar voor alle eigenaren van Microsoft Flight Simulator. Zorg ervoor dat uw simulator is bijgewerkt, download World Update IX en stijg vervolgens de lucht in en verken al het moois en de intriges die Italië te bieden heeft van bovenaf!