PMDG 737 NIEUWS VAN 30 APRIL 2022


Hello Captains,
het laatste nieuws van het PMDG-front, rechtstreeks van Robert S. Randazzo himself. Zoals hij aan de community schrijft:

We hebben zojuist twee video’s voor je beschikbaar gesteld via ons officiële PMDG Simulations youtube-kanaal. De eerste is kort, luchtig en to the point.

De eerste video kun je hier bekijken:

De tweede gaat dieper in en vertegenwoordigt de eerste van een reeks zeer diepgaande diepe duiken die we nemen in de opties die beschikbaar zijn voor u als eigenaar van de PMDG 737 voor Microsoft Flight Simulator.

Sinds mijn laatste update hebben we de lijst met blokkades die de release van de 737 verhinderen, teruggebracht van vier naar twee. Een van die blokkades is deze obsceniteit die zo nu en dan verschijnt bij het landen met Flaps 40. Wat dat betreft, is het goede nieuws dat we erin geslaagd zijn om het vast te leggen op een van onze ontwikkelingsplatforms en dat we een aanzienlijke hoeveelheid gegevens uit de evenement dat we aan Asobo hebben doorgegeven om hun input te zien.

Het onderzoek is aan de gang en ik ga geen informatie geven over wat we hebben gezien, wat we denken of wat de oplossing zou kunnen inhouden – omdat we op dit moment gewoon niet genoeg weten over wat we hebben gevonden om echt te zeggen met duidelijkheid “het wordt veroorzaakt door X.”

Wat we wel weten, is dat het in één specifieke manier van werken gebeurt, maar we weten nog niet waarom of hoe we het kunnen voorkomen.

Er is een zin die ik het ontwikkelteam van PMDG graag meegeef op moeilijke momenten: “Maak je geen zorgen. We lossen het op. Dat doen we altijd.”

We zullen er dit weekend hard aan werken, net als ons altijd geharde bètateam. Ze staan ​​te popelen om ons te helpen dit probleem te identificeren en op te lossen, omdat ze willen dat u dit net zo graag ziet als wij.

Het goede nieuws is dat we elk systeem bij PMDG klaar hebben voor de release. Op het moment dat zeker is dat we een oplossing in handen hebben, zullen we in staat zijn om het vliegtuig beschikbaar te stellen voor uw gebruik. Ik hoop dat je op tijd voor volgend weekend op 737-avonturen kunt gaan, maar dit zal de komende dagen volledig afhangen van de resultaten van onze eigen inspanningen.

Blijf kijken. We houden u op de hoogte.

Als je je in de tussentijd verveelt, ga dan alsjeblieft naar onze vrienden bij Leonardo. Ze hebben een werkelijk prachtige MD-82 gemaakt en ze verdienen net zoveel aandacht als elke ontwikkelaar in de gemeenschap.

Source:
Robert S. Randazzo 

PMDG Simulations
http://www.pmdg.com

Een gedachte over “PMDG 737 NIEUWS VAN 30 APRIL 2022

  1. great video . Expecting a lot of the new B737. Hope ists coming soon…

Reacties zijn gesloten.