WORDPRESS SITE UPDATE


Bij de als maar toenemende verscheidenheid aan informatie en de actualiteit daarvan is het van belang dat deze -terug vindbaar -gerubriceerd is in artikel categorieën. Je vindt deze onder ons logo. De benaming van de categorieën zijn, tegelijkertijd met de laatste website-update, in overeenstemming gebracht met de indeling zoals het WELCOME venster van de sim is ingericht. Bij ieder keuze op de Homepage vind je nu direct de gewenste artikelen onderaan de gekozen pagina. De omliggende snelkoppelingen op onze nieuwe startpagina spreken voor zich. Een one-stop-shopping home page! (Foutje gevonden?)

Overzicht van de categorieën.

(De onderstaande tekst verschijnt op iedere webpagina wanneer je “Hoover-t”: met de muis over de categorienaam)

00-CLUBACTIVITEITEN
Dit is het archief van de artikelencategorie: Clubactiviteiten. De laatste 5 nieuwe berichten lees je altijd op de HOME PAGE. Op die pagina kan je je ook abonneren en je krijgt nieuwe (dagelijkse) content direct in je mailbox.

00-FSE-HELPDESK
In deze categorie vind je de artikelen die antwoord geven op de aan FSE-HELPDESK gestelde vragen. Dit overzicht is gesorteerd met de recentste vraag on top.

00-VLIEGENSVLUG
De categorie Vliegensvlug gebruiken we om mededeling te doen van zaken met een beperkte “houdbaarheid”. De vernieuwingen met Flight Simulation volgen elkaar zo snel op, dat wat vandaag “nieuws” is, dit morgen al niet meer interessant blijkt. Wij houden dus deze categorie zo beperkt mogelijk.

01-WELCOME
Het is altijd weer de vraag: “Waar vind je dat..? Met de keuze op het hoogste niveau krijg je alle ARTIKELEN te zien met de jongste datum als eerste. Wij hebben gekozen om de artikelen te rubriceren zoals de sim is opgebouwd en hebben de lay-out van het WELCOME venster van de sim als leidraad.

02-PROFILE
In de categorie PROFILE zijn er 4 onderwerpen: | PILOT PROFILE | MY HANGAR | MY LOGBOOK | CONTENT MANAGER |

03-OPTIONS
In OPTIONS bevinden zich alle instellingen van de sim. Deze hebben 3 markante blokken: | GENERAL OPTIONS | ASSISTANCE OPTIONS | CONTROLS OPTIONS |. Het ARTIKEL overzicht lees je hieronder.

04-DISCOVERY FLIGHTS & LANDING CHALLENGES
Geniet van een makkelijke vlucht rondom prachtige, iconische locaties. Van de meeste door ons gemaakte vluchten kun je, zowel de .lnmpln-plannen voor Little Navmap als de .pln-bestanden voor MSFS2020 en pdf-vluchtbeschrijvingen ophalen via onze DOWNLOAD pagina.

05-WORLD MAP
In de categorie WORLDMAP lees je artikelen over het maken van vluchten, vlucht-reeksen, vlucht condities (weer, tijd, seizoen) en instellingen voor Multiplayer, AI traffic.

06-FLIGHT TRAINING
De categorie-beschrijving zegt het al. De artikelen gaan over het beoefenen van de vliegtechniek.

07-ACTIVITEITEN
Op deze pagina geven wij een overzicht van onze activiteiten die wij met MSFS uitvoeren en lees je over onze clubactiviteiten. Klik op een afbeelding of op een snelkoppeling om de desbetreffende artikelen te lezen. Voor trainingsdoeleinden is er de speciale FLIGHT TRAINING pagina.

08-MARKETPLACE
MARKETPLACE is de plek waar je informatie krijgt over updates van aircraft, airports, world updates en alles wat te maken heeft met scenery.

09-FS-HARDWARE
In deze categorie melden wij zaken over FlightSim-hardware die onlosmakelijk verbonden is (vaak met USB) met de vlieg-pc. We noemen: Xbox, Controllers, VR-brillen.

10-FS-SOFTWARE (Apps & Mods)
Hier vind je de artikelen die behoren tot een van de software applicaties die MSFS 2020 ondersteunen.

11-NETWERK
In de categorie NETWERK zijn de artikelen te vinden die te maken hebben met het downloaden van updates en bestanden, het inrichten van je lokale netwerk, Cloud gaming, het gebruik van DATA.

12-PC-HARDWARE
In de categorie PC-HARDWARE plaatsen wij artikelen die alleen te maken hebben met componenten van een pc: behuizing, moederbord, voeding, ventilatoren, CPU, RAM, GPU, SSD, M2, HDD, netwerkkaarten, wifi-adapters, koeling voor CPU, PCI-kaarten, Monitoren. Artikelen over Windows staan in PC-SOFTWARE.

13-PC-SOFTWARE
In PC-SOFTWARE vind je artikelen over Windows 10|11 en over andere ondersteunende software die ook gebruikt kan worden met Flight Simulation

14-VIDEO’s
Deze categorie is de verzameling van alle videoboodschappen

15-UPDATES EN PATCHES
Een overzicht van de artikelen staat onderaan het menu UPDATES

ZONDER CATEGORIE
In deze categorie vind je alles wat minder actueel is, dus zonder categorie. Je vindt deze artikelen ook met een TAG uit het overzicht onder de artikelen.

TAGS
Onder de opsomming van artikelen is er een overzicht van “tags”. Met deze keuze kijk je direct in het archief van artikelen.

Deze pagina is bijgewerkt op

Een gedachte over “WORDPRESS SITE UPDATE

Reacties zijn gesloten.