VLIEG EENS MEE MET FSE


Hello Captains,
Geniet van onze adembenemende wereld door deel te nemen aan een reeks van 7 Bush Trips samengesteld door FS ACADEMY en voor de deelnemers van Vlieg eens mee met FSE, vertaald in het Nederlands door FlightSim Eindhoven.

De Bush Trips voeren je langs enkele van de meest iconische locaties. Vlieg langs de wolkenkrabbers van NYC, staar diep in de Grand Canyon en probeer niet nat te worden terwijl je de Niagara Falls omcirkelt, waarbij je optimaal profiteert van het fantastische USA World-landschap in MSFS.

Dit zijn de 7 Bush Trips in de serie VOYAGER

VOYAGER 01. DE ALPEN                   – 567 nm – 4 h 45 min – 7 legs
VOYAGER 02. CANARISCHE EILANDEN        – 500 nm – 3 h 35 min – 6 legs
VOYAGER 03. FLORIDA KEYS               – 335 nm – 2 h 25 min – 4 legs
VOYAGER 04. AUSTRALISCHE GOUDKUST      – 453 nm – 3 h 20 min – 5 legs
VOYAGER 05. NEW YORK CITY NAAR TORONTO – 510 nm – 4 h 50 min – 8 legs
VOYAGER 06. NIEUW ZEELAND              – 493 nm – 4 h 15 min – 8 legs
VOYAGER 07. L.A. NAAR BRYCE CANYON     – 687 nm – 6 h 00 min – 9 legs

Wat ga je voorbereiden

[1] Om de Bush Trips te vliegen, heb je de VOYAGER-content van FS ACADEMY nodig. Deze schaf je aan via MARKETPLACE (let op de speciale aanbiedingen).

Vlieg eens mee met FSE:

[2] We maken er een feestje van, want als FSE bestaan we dit jaar 10 jaar. En zoals gebruikelijk krijgt de jarige cadeautjes. Van Asobo kregen wij een tweetal FS EINDHOVEN liveries  😉

Wat gaan we vliegen

[3] Wij vliegen deze VOYAGER Bush Trips op donderdagavond vanaf 20:00 uur. We zijn om 19:30 uur met MSFS2020 present op de parkeerplaats van de airport van vertrek. Doe je mee?

[4] Meld je dan aan per e-mail aan bij contact@flightsimeindhoven.com en vermeldt je GAMERTAG.
Na bevestiging krijg je de uitgewerkte vluchtgegevens met ook een plan voor Little Navmap en tevens een speciale snelkoppeling naar ons FSE-SKYPE-COM-CHANNEL dat we gebruiken bij deze VOYAGER Bush Trips. De vlieginstructies haal je op vanaf onze DOWNLOAD-pagina.

[5] De in-sim instellingen zijn:
Microsoft Flight Simulator vanaf versie 1.21.13.0 of later – Taal instelling: Engelse taal
Verder maken we gebruik van een MOD (fs-base-ingamepanels-lnm) om de routekaart van Little Navmap 2.6.18 in de Toolbar te plaatsen. We vliegen op zicht, zonder autopilot. En dit wordt je beloning!

[6] En dan ons cadeau aan jou: de donateurs kunnen gratis gebruik maken van al het moois wat we je te bieden hebben. Vind je dat je wel weer eens in de buidel kan tasten? Dan is dat jouw cadeau aan ons.
Dank je wel en tot ziens bij Vlieg eens mee met FSE!

Departure: GCCR -ARRECIFE

Onze Gamertag: FSEINDHOVEN

  • 220101-1e serie: De Alpen
  • 220425-2e serie: Canarische Eilanden