VLIEGENSVLUG 24 APRIL 2022


Hello Captains,

even een “vliegensvlugje” over de laatste technische ontwikkelingen op de website.

Met een uitbreiding van de software en een dagje seminar van WordPress heeft dit geleid tot een aantal ingrijpende aanpassingen die het zoek-leven op de site positief beïnvloeden.

De HOME page is de Home page met alleen een wijziging in de snelkoppelings-rij voor MSFS updates, forum, support en twitch. Deze rij staat nu buiten de afbeelding.

OVER FSE heeft een nieuwe indeling en onder aan de pagina staat een opsomming van artikelen die bij deze pagina thuis horen.

Het menu ACTIVITEITEN heeft eenzelfde facelift ondergaan.

Onder FLIGHT TRAINING staat info over training en ook de donderdagavond (donateurs) lessen zijn daar te vinden. Verdere info zie je straks bij MSFS2020

Dan ATC: een speciaal-tje voor diegene die ATC in hun pakket hebben tijdens een clubdag. Voor AURORA liefhebbers een must read.

Dan de spannendste… MSFS2020 ons parade paard; vanaf deze keuze kan je alle artikelen bereiken die bij het onderwerp van de sim toegeschreven zijn. Onder de afbeelding met links staan nog 2 snelkoppelings-menu’s om snel naar het onderwerp met die artikelen te gaan. Om snel te weten wat er te vinden is op onze site, kom je direct bij de kop van het artikel zonder dat je de eindeloos langer artikelkolom hoeft te raadplegen. Onder WELCOME vind je alle info voordat je überhaupt aan vliegen toekomt nadat je derig hebt gestart.

Je zal inmiddels gemerkt hebben dat er geen submenu-keuze aan het hoofdmenu (HOME ./. LEDEN) meer zijn. Artikelen (en soms doublures) staan nu als artikel waar het thuis hoort.

De LINK-pagina heeft nu ALLE links, de DOWNLOAD-pagina is meer informatief en de FSE-HELPDESK pagina is voorzien van een lijst met alle bij ons uitgewerkte problemen.

De kolom Alle artikelen is nu alleen op hoofdniveau aanwezig omdat alle artikelen direct opgeroepen kunnen worden bij het menu MSFS2020.

Mocht je iets tegenkomen of kwijt zijn? We horen graag. Alvast dank voor jullie reactie.

| Met vliegensvlugge groet namens FS EINDHOVEN | Jan Vaane |

2 gedachten over “VLIEGENSVLUG 24 APRIL 2022

Reacties zijn gesloten.