FS ACADEMY VOYAGER 01.DE ALPEN.LEG.02


Departure Airport St. Gallen Altenrhein
Routekaart St. Gallen Altenrhein (LSZR) – Flughafen Zürich (LSZH)
Vluchtplanning St. Gallen Altenrhein (LSZR) – Flughafen Zürich (LSZH)

Vluchtbeschrijving naar POI (n)

12. We vertrekken in noordwestelijke richting uit Zürich (LSZH) naar Konstanz Rheinbrueke; Ga de oever van het meer op naar het smalle punt waar je de stad op Konstanz ziet. De rechterkant van het meer is Duitsland.
13. Untersee: West reizend over het water totdat het versmalt tot een rivier bij Untersee.

14. Schaffhausen: De beroemde uurwerkenstad ligt langs de rivier en wordt gevonden als een grotere stad met prominente spoorlijnen en stroomversnellingen. Je passeert de Fuerthalerbrueke in Schaffhausen. We draaien naar zuidwestelijke richting en doen een landing op vliegveld Zurich (LSZH

Hoogteprofiel St. Gallen Altenrhein (LSZR) – Flughafen Zürich (LSZH)
Arrival Airport Zürich (LSZH)