FS ACADEMY TECHNISCHE BRIEFING


Instellingen en VOORBEREIDING van de sim

Minimale versie van de sim is 1.26.5.0. Dit je leest dat linksboven op de menubalk van de sim.

Aan de uiterst rechterzijde onder deze menubalk vind je jouw GAMERTAG.

Taalinstellingen

De taalinstellingen zijn default ingesteld op Engelse taal; voor de Nederlands taal vind je de instellingen bij OPTIES/ALGEMENE OPTIES/OVERIGE/INTERNATIONALE INSTELLINGEN/. Kies bij TAAL <NL-NL> als dit anders is en start de sim eenmalig opnieuw op om deze instellingen te bewaren.

Vluchtomstandigheden

Zorg ervoor dat de instellingen van de vluchtomstandigheden ingesteld zijn als:
MULTIPSELER: ALLE SPELERS = AAN,
LUCHTVERKEER = UIT,
WEER EN TIJD INSTELLINGEN = WEINIG WOLKEN en
de tijdinstelling naar keuze.

Onthoudt wel dat de tijd- en weersinstellingen bij de vluchten als ACTIVITEITEN worden opgeslagen voor ALLE legs. Kies je dus een wintertijd, dan vlieg je alle legs in de winter. Anders? Dan moet je opnieuw beginnen.

Als extra ondersteuning adviseren wij de mod Virtual Flight Online Transmitter. Stel de groepsinstelling in op ****** om in Little Navmap de groeps-piloten te kunnen zien.

MULTIPLAY – Zien en gezien worden

Om elkaar tijdens de vlucht te kunnen waarnemen is een serverinstelling van Microsoft ingesteld op standaard WEST-EUROPA. Zet deze op NOORD-EUROPA omdat deze server minder bezet is en een stabieler resultaat heeft in multiplay. Klik op je GAMERTAG en kies bij SERVERS. Jouw status moet Online weergeven.

De keuze van de vlucht

Dan zijn wij terug op het WELKOM scherm

Je kan nu de vlucht op 2 manieren vliegen:

[1] Als Bush Trip via het menu ACTIVITEITEN.

[2] Als vrije vlucht via de WERELDKAART of

[1] Kies ACTIVITEITEN en vervolgens AANGEPASTE INHOUD. Aangezien je FS ACADEMY hebt aangeschaft staat je bush-vlucht in dit overzicht. Kies de vluchtreeks. Er zijn in VOYAGER.02 totaal 6 legs met een vluchtduur tussen de 30 – 60 minuten.

Je vliegt met een Cessna 172 G1000NXi

Wij wensen je leuke vluchten.

FS EINDHOVEN