FS ACADEMY 7 MISSION PACKS VOOR MSFS


Hello Captains,

Wij beginnen 2022 met een nieuwe serie Bush vluchten, samengesteld en ondersteund door FS Academy. De eerste serie is De Alpen. LEG 01 van De Alpen staat gepland voor 6 januari 2022. We vertrekken vanaf LOWI en landen op LSZR – ALTENRHEIN.

BUSH-VLUCHT VOYAGER 01. DE ALPEN

De Alpen

Begin aan een reis door de Oostenrijkse, Zwitserse en Franse Alpen. Begin bij het schilderachtige Innsbruck en kijk uit voor gletsjers terwijl je door diepe valleien tussen de prachtige bergtoppen vaart. Tour door Zürich en Genève voordat u Frankrijk binnenrijdt naar het racecircuit Paul Ricard. Deze trip is onderverdeeld in 7 legs en duurt totaal ongeveer 04:19 uur over een traject van 560 nm. Wij vliegen deze eerste VOYAGER.01 met een Diamond Aircraft DA40 NG.