Hoera, het werkt… wat nu?


De sim komt standaard op met het scherm Installatiebeheer en start met het CONTROLEREN OP UPDATES. Daarna verschijnt het hoofdmenu met de informatiebalk waar (linksboven) het versienummer getoond is van de sim. Aan de rechterzijde kan je met het scherm Minimaliseren (-) of Maximaliseren (n) of het scherm Afsluiten (x). (Doe dat laatste maar niet!)

Zie je deze informatiebalk niet, dan is de sim ingesteld op FULL SCREEN. Zet deze instelling terug door op ALT+ENTER te drukken. Sluit de sim altijd via het hoofdmenu af met [Esc] AFSLUITEN NAAR BUREAUBLAD. Dit voorkomt dat je nog niet eerder bewaarde gegevens verliest. Dus NOOIT met het kruisje rechtsboven afsluiten!

Rechtsboven in het hoofdmenu vind je je “GAMERTAG”. Je kan je gamertag tijdens de vlucht bereiken door op de Esc-toets te drukken.

Bevalt jouw gamertag je niet? Dan kan je deze eenmalig gratis wijzigen in je Xbox-account. De STATUS van de server moet Online aangeven. Zo niet, dan zie je geen andere piloten.

Het aantal milliseconden geeft aan hoe ver je van een server verwijderd bent. Je kan bij een drukke verbinding met de best bereikbare server (6 ms) ook een andere server kiezen die wat verder gelegen is (bijv. 22 ms) maar minder drukbezet is.


Het instellen van de Nederlandse taal in de menukeuze
OPTIES/ALGEMENE OPTIES/OVERIGE/INTERNATIONALE INSTELLINGEN.

Noot: sinds de WORLD UPDATE 1.15.7.0 is ook een taalpakket toegevoegd, waarmee je de sim in de Nederlandse taal kan instellen. Wel even opnieuw opstarten als je van taal wilt wisselen.