G1000 NXi update v0.9.2


Er is op dit moment een probleem op NXi 0.9.1 waarbij RNAV een onjuiste hoogtewaarde gebruikt vanwege een verandering in de basishoogte-eenheden van voet naar meter om een probleem te corrigeren met GPS-hoogterapportage op externe software/apparaten. Je krijgt op dit moment waarschijnlijk onjuiste verticale RNAV-geleiding. Dit is de enige locatie waar deze waarde wordt gebruikt. VNAV, hoogtemeters en andere hoogtemetingen worden niet beïnvloed.

De G1000 NXi-versie 0.9.2 is nu beschikbaar op de Marketplace, waarmee het bovengenoemde probleem met verticale RNAV-geleiding wordt opgelost. Je kunt de changelog hier bekijken: Lees de volledige update en de Known Issues van Working Title op https://www.workingtitle.aero/packages/nxi/2021/11/26/nxi-release-v0.9.2.html

Dit is de enige wijziging in deze versie. Bedankt, en veel plezier met vliegen!