Waar staan de control settings


Beste collega vliegers,
In het oude P3D programma was er de optie om de Control Settings te exporteren naar een bestand. Heerlijke optie als de instellingen van de yoke of joystick rare dingen gaat doen. Even deze settings weer importeren en klaar.
Nu ik vlieg met MSFS2020 en gebruik maak van de Honeycomb yoke en de Honeycomb throttle, wil ik om veiligheidsredenen mijn instellingen kopiëren. Helaas weet ik niet in welk bestand ik deze instellingen kan vinden.
Reeds navraag gedaan bij Honeycomt en Microsoft. Tot nu toe nog geen bevredigend antwoord gekregen.
Weet iemand bij jullie in welk bestand van MSFS 2020 de instellingen voor Yoke en Throttle worden bewaard?

Een gedachte over “Waar staan de control settings

  1. De laatste instellingen van de hardware zijn altijd opgeslagen (buiten de sim) in de client van Steam ( C:\Program Files (x86)\Steam ) of Microsoft Store (C:\Users\NAME\AppData\Local\Packages\Microsoft.FlightSimulator_8wekyb3d8bbwe\SystemAppData\wgs). Maak van de CONTROLS OPTIONS een schermafdruk van de ASSIGNED instellingen. Je kan ook een Bestandsgeschiedenis laten meelopen (is een Windows feature: Configuratiescherm\Systeem en beveiliging\Bestandsgeschiedenis)

Reacties zijn gesloten.