Replay functie is terug van weggeweest


Hello Captains,
de veel gevraagde replay functie, die we nog kennen uit de verleden sim, is terug van weggeweest. Replay is een krachtig hulpmiddel dat is ontwikkeld om je in staat te stellen jouw vliegsessies op te nemen en te verkennen. Meer dan alleen het vastleggen van een vluchtsessie, stelt het je in staat om het te bewerken door nieuwe camera’s te wijzigen of toe te voegen, de vliegtuiglocatie aan te passen of zelfs het weer te veranderen! Om te ontdekken hoe je de nieuwe Replay-functie in MFSF2020 kunt activeren en gebruiken, ga je naar onze speciale forumthread NIEUW: Replay-functie

image

We vragen u er rekening mee te houden dat de herhaling een experimentele functie is en nog in ontwikkeling is, we danken u voor alle feedback die u ons de komende weken zult geven.

In deze tutorial zul je de basis ontdekken van het gebruik van de replay-tool en hoe deze werkt. Maar laten we eerst eens kijken hoe we de functie kunnen activeren.

Lees de pagina NIEUW: Replay-functie en zet de vertaling even aan in Edge.