211116-beeindigen MSFS op Xbox


FS 2020 op de Xbox start vrijwel altijd op met ‘Quick Resume’. Op zich geen probleem, maar tot nu heb ik geen optie gevonden om het programma zelf helemaal te beëindigen.

Kunt mij helpen
BVD
Met vriendelijke groeten
Joop Monderman

Verstuurd vanaf mijn iPad
J. Monderman
jmonderman@ziggo.nl
+31(0)6 51 809 248

Een gedachte over “211116-beeindigen MSFS op Xbox

 1. HERSTART DE SIM
  Soms kan een game-bevriezings- of opstartprobleem worden veroorzaakt door een tijdelijk probleem dat kan worden verholpen door simpelweg de game af te sluiten en opnieuw te starten. Als het spel actief is, probeer dan naar het startscherm te gaan. Hier is hoe:
  1.Druk op de Xbox- knop  op je controller om de guide te openen.
  Opmerking Sommige spelbevriezingen kunnen ervoor zorgen dat je het spel niet verlaat. Als u niet kunt terugkeren naar het startscherm, gaat u verder met Stap 3: Schakel uw console uit en weer aan.
  2.Markeer het spel, druk op de Menu- knop op je controller en selecteer Afsluiten .
  3.Probeer het spel opnieuw te starten.

  POWER CYCLE UW CONSOLE
  Probeer je Xbox power cycling te geven. Een volledige power cycle start je console volledig opnieuw op. Als u dit doet, worden uw games of gegevens niet gewist.

  1.Zet je console uit door de Xbox- knop aan de voorkant van de console minstens 10 seconden ingedrukt te houden .
  2.Zet je console weer aan door op de Xbox- knop op de console of de Xbox- knop op je controller te drukken.
  Opmerking Als u de groene opstartanimatie niet ziet wanneer de console opnieuw wordt opgestart, herhaalt u deze stappen. Zorg ervoor dat u de aan/uit-knop minimaal 10 seconden ingedrukt houdt totdat de console volledig is uitgeschakeld.
  3.Nadat je de vorige stappen hebt voltooid om je console uit en weer in te schakelen, probeer je de game opnieuw te starten.

Reacties zijn gesloten.