KB21102000 COMING SOON: MSFS – GAME OF THE YEAR EDITION


Gepost door: Microsoft Flight Simulator-team

Het is een geweldige reis geweest sinds we Microsoft Flight Simulator op pc hebben gelanceerd. Het kernpubliek van Flight Sudder omarmde de nieuwe ervaring onmiddellijk en met Xbox Game Pass voor pc werd een nieuw publiek van pc-gamers aangetrokken die nog nooit eerder een vluchtsimulator hadden gespeeld.

WINDOWS 11 SAMENWERKING

Om de lancering van Windows 11, vanaf 19 oktober te vieren th  tot november 18 e , hebben we 11 monumenten geselecteerd over de hele wereld die zal worden verlicht “Windows Blue” binnen Microsoft Flight Simulator. Daarnaast brengen we een speciale kleurstelling met Windows 11-thema uit voor de  EXTRA 330LT  voor sudders om aan hun collectie toe te voegen.

In juli 2021 lanceerden we Microsoft Flight Simulator op Xbox Series X|S en verwelkomden we miljoenen consolespelers voor de vluchtsimulatie-ervaring. We hebben nieuwe functies geïntroduceerd, zoals Discovery Flights, uitgebreide tutorials, Flight Assistant, Map Labels en Land Anywhere, die bedoeld zijn om nieuwkomers te helpen de wereld van Microsoft Flight Simulator met succes te betreden. Deze release bracht tal van verbeteringen aan de sim met zich mee, waaronder aanzienlijke prestatieverbeteringen waar ook het pc-publiek van profiteerde.

En de lancering was nog maar het begin. De afgelopen 14 maanden hebben we belangrijke maandelijkse updates geleverd: zes wereldupdates en zes Sim-updates die de ervaring voortdurend verbeteren. En vandaag kondigen we met genoegen de Microsoft Flight Simulator Game of the Year (GOTY)-editie aan. Deze nieuwe editie viert alle positieve feedback, recensies en vergaarde onderscheidingen, maar het is ook een “dankjewel” aan onze fans – nieuw en oud – die Microsoft Flight Simulator tot zo’n fenomeen hebben gemaakt.

Dit is wat er in de GOTY-editie zit:

NIEUWE VLIEGTUIGEN

We voegen 5 gloednieuwe vliegtuigen toe aan Microsoft Flight Simulator:

 • Boeing F/A-18 Super Hornet: onze eerste militaire jet en een veelgevraagd onderdeel van de community. De Top Gun: Maverick-uitbreiding zal komend voorjaar met de film uitkomen, maar we wilden dat sudders deze vakantie de kans kregen om hun behoefte aan snelheid te testen.
 • VoloCity: We werkten samen met het bekende Duitse bedrijf Volocopter, dat werkt aan een eVTOL genaamd “VoloCity”, een visie voor een stedelijke luchttaxi. We hebben nauw samengewerkt met het technische team van Volocopter om een ​​authentieke versie van het prototypevliegtuig voor de simulator te ontwikkelen. Dit is ons eerste vliegtuig dat uiterst precieze landingen kan uitvoeren en is een voorproefje van waar je naar uit kunt kijken in 2022, wanneer we van plan zijn helikopters in de sim te lanceren.
 • Pilatus PC-6 Porter: Dit legendarische korte start- en landingsvliegtuig (STOL) is een zeer veelzijdig vliegtuig uit Zwitserland en wordt geleverd met verschillende cockpits, cabines en landingsgestelvariaties. Het is het resultaat van onze nauwe samenwerking met de fabrikant en de ontwikkelingsinspanningen van de beroemde ontwikkelaars Hans Hartmann en AlexanderMetzger hebben geresulteerd in een geweldig en leuk nieuw vliegtuig met uitzonderlijke mogelijkheden in de simulator.
 • CubCrafters NX Cub: Het op Yakima gebaseerde CubCrafters heeft onlangs een neuswieloptie geïntroduceerd voor hun vlaggenschip CC-19 XCub Aircraft, in de volksmond de NX Cub genoemd, die we graag introduceren aan het flight sim-publiek om onze bush-vluchten en off-luchthavenopties verder te verbeteren.
 • Aviat Pitts Special S1S: Een van onze meest populaire vliegtuigen krijgt een optie voor één stoel met de release van dit vliegtuig.

NIEUWE LUCHTHAVENS

We voegen 8 handgemaakte luchthavens toe in Centraal-Europa en de Verenigde Staten:

Duitsland

 • Leipzig/Halle Airport (EDDP)
 • Luchthaven Allgäu Memmingen (EDJA)
 • Luchthaven Kassel (EDVK)

Zwitserland

 • Luchthaven Lugano (LSZA)
 • Luchthaven Zürich (LSZH)
 • Luchthaven Luzern-Beromünster (LSZO)

Verenigde Staten

 • Patrick Space Force Base (KCOF)
 • Korps Mariniers Vliegstation Miramar (KNKX)

De Game of the Year-release voegt informatie toe over 545 eerder ontbrekende luchthavens in de Verenigde Staten.

NIEUWE MISSIES

Op basis van de populariteit van de onlangs geïntroduceerde Discovery Flights, voegen we 6 extra locaties (Helsinki, Freiburg im Breisgau, Mecca, Monument Valley, Singapore en Mount Cook) toe aan deze populaire serie.

NIEUWE TUTORIALS

Om de onboarding-ervaring verder uit te breiden, voegen we 14 nieuwe tutorials toe, waarin we kennismaken met Bush-vliegen (in een Icon A5) en IFR (in een Cessna 172).

NIEUWE FUNCTIES

We zijn ook verheugd om verschillende veelgevraagde functies van de community te introduceren: een bijgewerkt weersysteem, vroege toegang tot DX12 en een herhalingssysteem voor dev-modus.

NIEUWE FOTOGRAMMETRIESTEDEN

Als onderdeel van onze voortdurende samenwerking met Bing Maps, zijn we verheugd een aantal nieuwe fotogrammetriesteden toe te voegen: Helsinki (Finland), Freiburg im Breisgau (Duitsland), Brighton, Derby, Eastbourne, Newcastle en Nottingham (VK) en Utrecht ( Nederland).

En het beste van alles is dat de Microsoft Flight Simulator Game of the Year-editie beschikbaar zal zijn als een gratis update voor bestaande spelers op pc en Xbox Series X|S . Voor nieuwe gebruikers is de GOTY-editie het perfecte startpunt voor het simuleren van vluchten, omdat het een nog rijkere ervaring biedt en het zal het item zijn dat ze kopen omdat we het origineel met pensioen gaan.

We kunnen niet wachten tot je deze uitgebreide editie van Microsoft Flight Simulator op 18 november ervaart. We moedigen je aan om je vrienden uit te nodigen om de wonderen van het vliegen te ervaren. De hemel roept!

Microsoft Flight Simulator is nu beschikbaar op Xbox Series X|S met Xbox Game Pass, Windows 10 en 11 met Xbox Game Pass voor pc en Steam.

Houd @MSFSOfficial op Twitter in de gaten voor de laatste informatie over Microsoft Flight Simulator . Als je vragen hebt over de GOTY-editie, stel ze dan hier .