Vliegen in een echte simulator


Hello Captain,

Bij FlightSim Eindhoven moet het vliegen niet alleen “JUST PLANE FUN” zijn, maar ook “as real as it gets”. Wij kwamen recent in contact met Matthijs Tissen van SimFlying. In Amsterdam kan je voor een redelijke prijs een aantal uurtjes in de B737-800NG fixed simulator doorbrengen. Niet als passagier maar als real pilot. Wil je meer te weten komen over de Boeing 737NG? Boek dan een vlucht bij SimFlying en een van de 5 instructeurs helpen jou -met of zonder vliegervaring- graag de lucht in en weer veilig op de grond. Daarnaast post SimFlying regelmatig artikelen op hun website waarin ze je een kijkje geven in de Boeing 737NG.

Bron: SimFlying

Als de voortekenen niet bedriegen, staat er medio 2023 een A320 sim op het programma. Dus ga alvast maar oefenen met MSFS2020 en de FBW A32NX, toch?

Ben je enthousiast geworden voor een dagje “vlieg er eens uit”? Neem dan contact op met SimFlying. Ben je donateur van FlightSim Eindhoven, dan krijg je van ons een kortingscode die je kan gebruiken bij het boeken van je vlucht.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-atribuut; de bestandsnaam is image.png
Bron: SimFlying

Geef een reactie op dit bericht

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s