ASOBO RIJEKA TO SANTORINI (Balkan)


Bushvluchten zijn lange VFR vluchten van rond de 1000 nm en voornamelijk gebaseerd zij op sightseeing. Je vliegt met een Cessna 172 Skyhawk. Met een kruissnelheid van 124 kts (229 km / u) is dit het ideale bushvliegtuig voor sightseeing over de hele wereld.
BEN JE DE WEG KWIJT? Assistentie tijdens de reis zal beschikbaar zijn in de vorm van een ‘Back-on-Track’-knop op de VFR-kaart. Houd er echter rekening mee dat het gebruik hiervan de resultaten zal uitschakelen die aan de activiteit zijn gekoppeld.

Met deze Bush vlucht gaan we een reis maken van circa 950 nm die ongeveer 8 uur duurt. Het goede bericht is dat deze trip verdeeld is over 16 legs met een vliegduur tussen de 10 minuten en max. 1 uur per leg.
Dit wordt een reis om de uitgestrekte schoonheid van de Balkan te ontdekken: een uitgestrekte multinationale regio die rijk is aan ouderwetse charme en zelfs oudere wereldmythologie. Ontdek glinsterende kustlijnen en altijd groene bossen, ruige achterlanden en glooiende heuvels, zandstranden en kristalheldere zee. Dit is de ongeëvenaarde pracht van Zuidoost-Europa, die u ten volle kunt zien.

Voorbeeld van het vluchtplan in Little Navmap

Ter ondersteuning van deze bush trip is er een vluchtplan voor Little Navmap.
Dit VFR Rijeka (LDRI) to Santorini (LGSR).LNMPLN komt niet in de plaats van de Bush Trip Balkans, maar dit gebruik je ter ondersteuning van de vluchten met behulp van Little Navmap.
Je kunt het complete vluchtplan als gecomprimeerd bestand downloaden. In dit bestand vind je ook de Nederlandse vluchtbeschrijving in pdf-formaat.

Dit LNMPLN-pln bestand is NIET geschikt om te gebruiken met MSFS


Lees hieronder de artikelen over de LEGS die je gaat vliegen.


Tips & Trucs

Let op dat je niet zonder brandstof komt te zitten. Programmeer een toets op een van je controllers met de Repair & Refuel functie. Dit is het keyboard commando ALT + C