LEG13-VFR-Missolonghi Airport (LGMS) to Kopaida Dimitra Airport (LGAK)


Missolonghi Airport (LGMS)
 • LEG13
 • Van Missolonghi Airport naar Kopaida Dimitra Airport
 • Wanneer je vertrekt vanuit Missolonghi, vlieg je oostwaarts langs de kust. Je passeert de steile kalksteenberg Varasova die boven de Golf van Patras oprijst. Daarna ga je verder langs de kust in de richting van een brug over de Straat van Korinthe die de steden Antirrio en Rio verderop verbindt.
 • Vanaf het puntje van Antirrio vlieg je verder langs de kust van het vasteland die naar het noordoosten afbuigt en je uiteindelijk naar de stad Nafpaktos leidt aan de noordoever van de Golf van Korinthe.
 • Vlieg verder naar het oosten, langs een rotsachtige kustlijn. Uiteindelijk bereik je een dorpje aan zee, Paralia Sergoulas.
 • Een stukje verderop aan de kust kom je langs een ander klein gehucht aan het strand, Agios Nikolaos.
 • Vlieg rondom de heuvelachtige landtong in het zuiden en vervolg je oostelijke koers. Er loopt een weg langs de kust die je naar de stad Glaxidi en een kleine natuurlijke dubbele haven tussen de bergen leidt.
 • Wanneer je Glaxidi passeert, wijzig je je koers aan om de Baai van Itea over te steken en naar een rotsachtige landtong aan de overkant te gaan. Net daarachter ligt een bergcol waar je overheen moet vliegen.
 • Zodra je de bergcol hebt bedwongen, maak je een draai naar het noordoosten in richting van de aangrenzende baai. Daar moet je de stad Paralia Distomou zien – ook bekend als Aspra Spitia – en een weg die je naar de heuvels leidt.
 • Volg de weg langs de helling om een stadje aan de noordelijke voet van een beboste heuvel te bereiken.”,
 • Zracna Luka Split Airport
 • Volg de weg langs de helling om een stadje aan de noordelijke voet van een beboste heuvel te bereiken. Vlieg verder langs de weg wanneer deze over een andere bergtop in de verte gaat.
 • De weg je leidt je naar het oosten en uiteindelijk over Livadia, een grote stad aan de rivier Herkyna die noordwaarts door het centrum loopt. Blijf de weg volgen naar het noordoosten, van de stad vandaan.
 • Vlieg over landbouwgebied terwijl je de weg in noordoostelijke richting volgt. In de verte, aan de voet van een heuvelachtige bergkam, in de buurt van de beroemde Akropolis uit de oude Griekse mythen, ligt de stad Orchomenos. Vlieg daarnaartoe.
 • Terwijl de weg je naar het oosten voert langs Orchomenos en de zuidkant van weelderige groene heuvels, verleg je je koers iets naar het zuidoosten. Een stukje verderop, vind je tussen stroken landbouwgrond de grasbaan van Kopaida Dimitri Airport. Dit is de volgende stop tijdens je reis.
Kopaida Dimitra Airport (LGAK)