KB21082400 Germany, Austria, Switzerland World Update


Onze nieuwste Wereldupdate viert de regio Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Nieuwe luchtbeelden, hoogtekaarten met hoge resolutie en verschillende gloednieuwe 3D-steden in Duitsland, Bazel in Zwitserland, Graz en Wenen in Oostenrijk verbeteren de beelden van deze drie landen en de prachtige bergketens van de Alpen drastisch. Het team heeft ook ongeveer 100 beroemde locaties (points of interest of POI’s) en verschillende luchthavens zoals Lübeck, Stuttgart, Klagenfurt en St. Gallen met de hand gemaakt. De update bevat ook nieuwe ontdekkingsvluchten, landingsuitdagingen en bushtrips die door deze prachtige regio van onze planeet sudderen. World Update VI kan op 7 september gratis worden gedownload in de in-sim-marktplaats.

Lees meer over deze update MSFS2020