AANBEVOLEN FREEWARE MODWe Love VFR – Regio 2, ontwikkeld door PuffinFlight, is deze week uitgebracht.

We Love VFR is een gratis add-on voor Microsoft Flight Simulator die duizenden nieuwe VFR-vriendelijke objecten toevoegt. In deze bètaversie krijg je communicatie-, radio- en tv-antennes, schoorstenen, radarkoepels, bouwkranen en satelliet-/radiotelescoopschotels. Ik heb plannen voor nog veel, veel meer.”

Hier is een link naar de eerste We Love VFR – Regio 1, indien geïnteresseerd!

2 gedachten over “AANBEVOLEN FREEWARE MOD

  1. Dit ziet er inderdaad mooi aangekleed uit. Welke gebieden beslaat dit, is er een overzicht wat elke regio omvat? In de achterliggende tijd waren er ook al diverse add-ons per land met radiomasten, TV-torens e.d.. Zouden die dan weg kunnen?

    1. De gebiedsbeschrijving van Region 1 staat in de beschrijving van de mod.
      Geen andere mods gebruiken om zeker te weten dat deze mod geladen wordt.

Reacties zijn gesloten.