Hello Captains


Het is tijd voor een korte VLIEGENSVLUG. Sinds de introductie van MSFS, nu inmiddels al weer zo’n 10 maanden geleden (17-8-20), werd de sim community overspoelt met informatie en waren er, een klein half jaar later, een dikke 1 Mio gebruikers van Microsoft FlightSimulator. Het zou zomaar kunnen dat straks, met de intro van de Xbox versie, dit aantal verdubbeld is.

Via onze website proberen wij, iedereen die tot ons komt, bij de les te houden, want eigen richting geven aan bijvoorbeeld “installatie” eindigt vaak in een panische gevalletje van HELP!

De afgelopen 10 maanden gingen er meer dan 2500 e-mails door onze FSE-mail-molen met berichten over MSFS naar onze volgers. Het heeft er alle schijn naar dat dit een uit de hand te lopen hobby dreigt te worden. En dat gaat ten koste van de vliegtijd. En daar was het toch uiteindelijk om begonnen..?

2021-06-12 Bezoekers aantallen en pagina-hits

Het goede bericht. Om het hoofd te bieden aan de vragen die bij onze website bezoekers opborrelen, zal je gemerkt hebben dat de layout zich aan de tand des MSFS tijds aanpast. Zo is er recentelijk een HELP pagina toegevoegd met daarin gerubriceerd de meest voorkomende vragen met een oplossing. Ook in de komende weken zal je enige aanpassing in de menubalk kunnen waarnemen.

Via de DOWNLOAD pagina kom je in onze “ijzeren digitale Hein” waar je de verleden berichten en standaard bestanden van FSX, PMDG en Prepar3D kan terugvinden. Houd vooral de map Alles over Microsoft FlightSimulator in de gaten.

Screenshot by Parorng

Een vooruitblik. 2021-06-17 WORLD UPDATE V NORDICS EUROPE is coming [ALL UPDATES]
World Update V: Nordics kan volgende week donderdag 17 juni worden gedownload! We hopen dat je geniet van deze gratis update vol nieuwe bezienswaardigheden en luchthavens in Denemarken, Zweden, Finland, Noorwegen en IJsland. En we kunnen vast verklappen dat wij de serie NORWAY vluchten die wij met Prepar3D deden, gaan updaten naar MSFS.

Nog een vooruitblik. Kun je Microsoft Flight Simulator 2020 op Xbox spelen?

Microsoft Flight Simulator will be released for Xbox Series X|S on July 27th, 2021

Wil je bij ons MSFS2020 op XBOX volgen? Ga dan naar http://msfs2020.nl

Tot zover deze week .. | Met vliegensvlugge groet van FS Eindhoven |