NAVIGRAPH


Bètatest Navdata-updates voor MSFS 2020

Hier is de nieuwste toevoeging aan onze navdata-services: de Microsoft Flight Simulator 2020 Navdata-updates! Op basis van Jeppesen-navigatiegegevens gebruikt deze service de grootste en meest uitgebreide dataset in zijn soort – zowel geografisch als technisch – om uw simulator up-to-date te brengen!

Updateservice in Beta voor de navigatiedatabase in MSFS2020

Navigraph biedt een updateservice in Beta voor de navigatiedatabase in MSFS2020 die beschikbaar is voor al onze klanten. De service maakt een significant verschil door luchthavens toe te voegen die momenteel ontbreken in de simulator, bijv. EDDS en ZBAD, ontbrekende procedures, bijv. ILS 16 op LIRF, ontbrekende navigatiesystemen, VFR-waypoints en nog veel meer. Bezoek ons ​​ondersteuningsforum voor meer informatie en om deel te nemen aan het bètaprogramma.
Dit is een doorlopend project en we voeren regelmatig updates uit omdat er rapporten worden ingediend op ons ondersteuningsforum en omdat de stabiliteit van de simulator zelf verbetert. Om het laatste ontwikkelingsnieuws te lezen, bezoek de sectie met release-opmerkingen op ons ondersteuningsforum.

Hoe u uw MSFS 2020 Navdata kunt updaten

• Sluit de simulator af als deze actief is.
• Open de Navigraph navdata-updatetool (Startmenu> Navigraph, of start de app met het Navigraph-logo in de lade).
• Zorg ervoor dat u Beta 23 of hoger van de app gebruikt (zie onderkant venster). Als u een eerdere versie gebruikt, download en installeer dan de nieuwste versie van het installatieprogramma.
• Als u een eerdere gegevensset hebt dan de huidige cyclus, drukt u op Verwijderen.
• Druk op Installeren.
Plaats eventuele problemen of bugrapporten in het ondersteuningsforum. Als je het leuk vindt wat je ziet, plaats dan gerust enkele screenshots met #microsoftflightsimulator en #navigraph.

Alles voor nu,
Het Navigraph Development Team

Navigraph Charts voor iPad

Navigraph Charts voor iPad kan worden gedownload in de App Store.

Vereisten en pro-tips
Navigraph Charts vereist iOS-versie 10 of hoger, online verbinding en een actief Navigraph-abonnement. Het kan worden gecombineerd met Navigraph Simlink om bewegende kaarten in Microsoft Flight Simulator X, Lockheed Martin Prepar3D of Laminar Research X-Plane in te schakelen.

Navigraph Charts bestaat ook als desktopsoftware voor Windows en Mac

Navigraph Charts bestaat ook als desktopsoftware voor Windows en Mac, en als een app voor Android-tablets. U kunt meerdere apparaten tegelijkertijd gebruiken om vluchten te plannen en vluchtplannen over te zetten vanaf een desktopcomputer.
Met een actief Navigraph-abonnement kunt u ook Navigraph Charts bekijken in elektronische flightbags op virtuele vliegdekken van vliegtuigen door b.v. PMDG, of via AviTab in vliegtuigen zoals B737-800X Zibo Mod.

Meer informatie is te vinden op de productpagina op de Navigraph-website.

Bron: Navigraph