Cross Platform gebruik van Content


Aanvullend content gekocht via MARKETPLACE is niet cross-platform.

Wanneer u extra content koopt via Marketplace of wanneer u een upgrade (Deluxe of Premium) aankoopt, worden de rechten automatisch gekoppeld aan uw gamertag, maar alleen voor het platform waarop u de aankoop doet. Je koopt via Steam of via Microsoft Store.

Als je Microsoft Flight Simulator bezit in zowel de Microsoft Store als Steam, heb je alleen toegang tot de extra inhoud op het platform dat is gebruikt om de aankoop te doen, zelfs als je dezelfde gamertag op beide platforms gebruikt.

Worden mijn Marketplace-aankopen overgedragen naar de Xbox-versie?

Microsoft Flight Simulator wordt geüpdatet op alle beschikbare platforms met cross-save die is getimed bij de lancering op Xbox Series X|S, waardoor spelers, de DLC die door Microsoft/Asobo is geproduceerd, kunnen overzetten en naar elk gewenst platform kunnen overstappen.

DLC geproduceerd door externe ontwikkelaars kan overdraagbaar zijn, maar dat is een beslissing die wordt genomen door elk ontwikkelingsteam van derden.

DLC gekocht op een Steam-versie werkt niet op Xbox.