Vliegensvlug 28 april 2021


Hello Captains,

even vliegensvlug wat mededeling over de inrichting van de website. Met de lente in de webvingers hebben wij de stofkam door de website gehaald en zijn er een stuk of 60 artikelen van oudere pluimage verdwenen. Echter, “weg-is-nie-weg, maar altijd ergens anders”, en deze historische info is uiteindelijk terug te vinden als pdf op onze FSE-PUBLIC-STACK via de DOWNLOAD pagina. Dat ruimt lekker op.


Wat niet is gewijzigd is de menubalk tussen HOME en LIVE STREAM. De HOME page is het begin van onze site (maak even een snelkoppeling in je taakbalk van je browser). De home page laat altijd de laatste 5 artikelen zien. Wil je geattendeerd worden op nieuwe artikelen? Meld je dan even aan met je e-mailadres of druk op de Volg knop onderaan iedere webpagina.


Wat wel is gewijzigd zijn de TAGS. Die zijn er niet meer. De webrapportage heeft uitgewezen dat er niet tot nauwelijk gebruik van werd gemaakt. Meer in trek is het zoekveld zegt Mr. Google. OK, dan maken we gebruik van de vertikale Categorie Menu structuur en zetten we de artikelen waar ze bij horen.


Het Categorie Menu
Hoofdstuk 1.1 is voor de NEWBIE of als je geheugen ( nee niet het RAM) je in de steek laat.
Hoofdstuk 2.0 gaan we de komende maand uitrafelen. Iedere categorie heeft (of krijgt) een inleidende tekst, zodat je weet wat er gaat komen. En zo zakken we stelselmatig tot de onderkant van 1.0 MSFS2020. Daarna volgen de actuele restanten van P3D.


En dan tot slot: we zijn na het oplossen van een onvolkomenheid in de websoftware nu “kamer breed” op het scherm en valt de overtollige zwarte en lege vlakken niet meer op. Heb je nog vragen of wensen? We horen graag.

Een gedachte over “Vliegensvlug 28 april 2021

Geef een reactie op dit bericht

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s