Vliegensvlug 28 april 2021


Hello Captains,

even vliegensvlug wat mededeling over de inrichting van de website. Met de lente in de webvingers hebben wij de stofkam door de website gehaald en zijn er een stuk of 60 artikelen van oudere pluimage verdwenen. Echter, “weg-is-nie-weg, maar altijd ergens anders”, en deze historische info is uiteindelijk terug te vinden als pdf op onze FSE-PUBLIC-STACK via de DOWNLOAD pagina. Dat ruimt lekker op.

Wat is gewijzigd is de menubalk tussen HOME en LIVE STREAM. De HOME page is het begin van onze site (maak even een snelkoppeling in je taakbalk van je browser). De home page laat altijd de laatste 5 artikelen zien. Wil je geattendeerd worden op nieuwe artikelen? Meld je dan even aan met je e-mailadres of druk op de Volg knop onderaan iedere webpagina.

En dan tot slot: we zijn na het oplossen van een onvolkomenheid in de websoftware nu “kamer breed” op het scherm en valt de overtollige zwarte en lege vlakken niet meer op. Heb je nog vragen of wensen? We horen graag.

Een gedachte over “Vliegensvlug 28 april 2021

Reacties zijn gesloten.