KB21031400 MARCH 11TH, 2021 – DEVELOPMENT UPDATE


Hello Captains,
de SIM update III naar Release 1.14.5.0 ligt inmiddels bijna een week achter ons. Ook deze Captain had weer handen vol werk om alles in het gareel te krijgen. We zijn weer en stap verder, maar nog lang niet klaar. Ik laat het gekrakeel op het forum voor wat het is en focus op wat er wel goed gaat. Er is door de mannen van Asobo de afgelopen periode weer keihard gewerkt en lees daarom de Release notes nog maar eens na.

Development update van 11 maart: toch weer de moeite waard om even door te nemen. Een partnership video van Working Title. Verder is het goed om te zien welke voortgang er gemaakt wordt met het oplossen van de top 25 top-bugs en natuurlijk ook de “nice-to-have” wensen uit de community plus een speciale pagina voor VR.

Een handige extension voor je EDGE browser is de EDGE TRANSLATE –> met twee klikken staat het hele verhaal in je eigen taal op je scherm.

Have fun en vooral

2 gedachten over “KB21031400 MARCH 11TH, 2021 – DEVELOPMENT UPDATE

Reacties zijn gesloten.