PMDG Nieuws over de 737 voor MSFS


Het laatste nieuws van Robert Randazzo over de PMDG versie voor MSFS

Ik heb nog geen wijziging in de begeleiding van de 737 die naar MSFS verhuist, maar ik zal je daar waarschijnlijk over … twee maanden of zo een voortgangsupdate laten zien? De tijdlijn is een beetje sponsachtig, maar de 737 duurt langer dan verwacht. De mensen bij Asobo zijn kampioenen en nemen elke werkdag de tijd om met ons in contact te komen, suggesties te doen en veranderingen / fixes in kaart te brengen die we nodig hebben om PMDG-producten naar het MSFS-platform te verplaatsen. Ik kan niet sterk genoeg spreken over het Asobo-team – en zodra we nog een paar hindernissen hebben genomen, hoop ik je te kunnen laten zien wat hun input heeft betekend voor PMDG’s versie van de toekomstige simming. 737 voor MSFS is nog ver weg – maar …