KB21012200 JANUARY 21ST, 2021 – DEVELOPMENT UPDATE


Wereldupdate 3: Verenigd Koninkrijk en Ierland

Hier zijn een paar afbeeldingen van wat komen gaat:

We werken hard aan World Update 3 en het ziet er geweldig uit! Deze enorme update bevat nieuwe antennes, nieuwe DEM, meer dan 70 POI’s, 5 luchthavens, twee landingsuitdagingen en introduceert ook 5 gloednieuwe fotogrammetrische steden voor jouw plezier. Helaas zorgen deze nieuwe steden voor een kleine vertraging … het is een nieuw proces en een nieuwe gegevensbron voor ons en de tools moeten worden bijgewerkt zodat deze steden naadloos in de simulatie kunnen worden geïntegreerd.

Het Bing Maps-team werkt er hard aan om dit mogelijk te maken en de dataprovider, Bluesky, helpt ook. We denken dat de resterende problemen binnen een paar dagen zullen zijn opgelost, dus we richten ons op de release een week later dan oorspronkelijk gepland. We verontschuldigen ons voor de vertraging, maar zijn ervan overtuigd dat het het wachten waard is… en dat een volledig 3D Londen een cruciaal element is van deze release. Bedankt voor uw geduld.

Lees de volledige DEV Update hier.