KB21011900 JANUARY 14TH, 2021 DEVELOPMENT UPDATE


Hello Captains,

(You can translate this article into your native language using Translate any page)

Met het begin van deze week eerst even een korte samenvatting van de Dev-Update van 14 januari 2021.
De Feature Discovery-serie:
Aerodynamics wordt tot nader order uitgesteld, aangezien het MSFS team nog steeds een paar bewerkingen aan de video doorvoert om ervoor te zorgen dat we dezelfde kwaliteitsnorm halen voor informatie die we in het verleden hebben. Het MSFS team streeft ernaar om dit volgende week uit te brengen, maar zullen u updaten als er iets verandert. Januari is al in volle gang en het MSFS team dus ook. Deze week is er een grote update op de markt met 3 nieuwe en 18 bijgewerkte items.
De Layover with Devs richt zich deze week op twee geweldige communitymanagers: Jayne en Alex. Je leest daarover in de Engelse versie.

De forums zijn geopend voor vragen over de aanstaande Live Dev Q&A vn 27 januari a.s.. Voel je vrij om een vraag toe te voegen of je favorieten te herwaarderen! Kies deze pagina in het forum en als je een bijdrage hebt, ga je naar deze pagina. De vragen met de meeste stemmen hebben de meeste kans om onder de aandacht te zijn. Dus VOTE!


SDK-UPDATE – DevMode:
Assetwizards worden toegevoegd aan de projecteditor. De eerste die komt, is de Airport Wizard.
Men blijft de Visual Effects Editor verbeteren. Met een nieuwe functie in de Scenery Editor kunnen binnenkort de objecten in de Scene-lijst worden bewerkt voor een flexibeler en georganiseerd hiërarchisch systeem. Er wordt gewerkt aan een notificatiesysteem om je direct in de DevMode op de hoogte te houden van onze laatste releases.
SDK-UPDATE -WebAssembly:
Enkele gerapporteerde beveiligingsproblemen in de WASI-laag zijn verholpen.


UPDATE VAN DERDEN
De community van makers was de afgelopen weken ongelooflijk productief. Sinds december zijn nog eens 121 producten op het platform zijn uitgebracht. In totaal zijn er nu 451 add-ons beschikbaar en elke dag komen er nieuwe en leuke aankondigingen bij. Nog eens 131 projecten zijn aangekondigd en we kennen nog eens 137 onaangekondigde projecten van derden. In totaal zijn er 719 add-ons die zijn uitgebracht of in productie zijn.

Omdat dit veel meer inhoud is dan we hadden verwacht na slechts 5 maanden op de markt, zijn er onlangs twee extra teamleden aangenomen om te helpen bij het opnameproces en om ervoor te zorgen dat er zo snel mogelijk nieuwe add-ons beschikbaar zijn op onze markt.


Airports
Tot dusver zijn 324 luchthavens (+39) vrijgegeven voor het platform, waarvan er 101 al in de sim store, 61 zijn aangekondigd en 167 luchthavens (+46) worden niet aangekondigd maar in ontwikkeling op basis van informatie van derden.
Aircraft
Tot dusver zijn 15 vliegtuigen (+0) vrijgegeven voor het platform, waarvan 7 vliegtuigen in de sim store, 67 aangekondigd en 37 vliegtuigen (+14) worden niet aangekondigd maar in ontwikkeling op basis van informatie van derden.
Scenery
Tot dusver zijn er 111 scenery add-ons (+5) vrijgegeven voor het platform, waarvan er 10 scenery add-ons in de sim store en 3 landschapsuitbreidingen zijn aangekondigd.
High-end aircraft
Aerosoft legt de laatste hand aan de indrukwekkende CRJ en we kijken ernaar uit om dit coole vliegtuig binnenkort op het platform te verwelkomen.
DC Designs brengt later deze maand hun F-15 uit en we kunnen niet wachten om het uit te proberen. Het team kondigde ook verschillende andere geweldige vliegtuigen aan voor 2021.
Omdat de community gevraagd heeft om samen te werken met de teams van Working Title en Fly By Wire (en Saltys en anderen), hebben we onze communicatie met deze teams geïntensiveerd en het MSFS team blijft erg onder de indruk. De knowhow en toewijding van deze teams is gewoon geweldig en we hebben er steeds meer vertrouwen in dat we deze samenwerking kunnen verdiepen. We hopen later deze maand meer te delen tijdens de community-stream.


MARKTPLAATS-UPDATE
Vandaag zijn er 3 nieuwe releases met de nadruk op het updaten van huidige producten (18) verschenen.

Kortom .. het staat bol van de activiteiten.


De stand van zaken van TOP-BUGS en TOP WISHES

Update over “Spikes on Terrain” -bug: het team heeft met succes het root-probleem gevonden. De oplossing wordt momenteel getest. Nog even geduld!

Klik hier voor een overzicht van alle MSFS PATCHES & UPDATES