KB20122300 SU II RELEASE-OPMERKINGEN 1.12.13.0


De langverwachte VR-functie is nu voor iedereen beschikbaar om te spelen. MSFS VR stelt je in staat om in Virtual Reality te spelen met behulp van ondersteunde HMD’s (Head Mounted Displays) en brengt een nieuw niveau van onderdompeling naar de simulator. Naast deze functie is er een breed scala aan fixes en verbeteringen toegevoegd.

Als speciaal bedankje dat je met ons op deze reis bent geweest, zijn er ook gratis liveries beschikbaar in deze update.

Vakantie Scavenger Hunt:
We hebben 12 iconische herkenningspunten over de hele wereld uitgedost met feestelijke kerstverlichting, klaar om te ontdekken (met drie extra’s, afhankelijk van welke updates je hebt geïnstalleerd)! Kun je ze allemaal vinden? Tweet ze naar ons @MSFSOfficial en zodra je ze allemaal hebt ontdekt, plaatsen we de locaties hier en tweeten we ze zodra ze zijn gevonden.

Herinnering:
Sommige pakketten in uw community-map zijn mogelijk niet bijgewerkt en kunnen daarom een ​​onverwachte invloed hebben op de prestaties en het gedrag van de titel.
Verplaats je communitypakket (en) naar een andere map voordat je de titel opnieuw start als je last hebt van stabiliteitsproblemen of lange laadtijden.

De inhoud van deze forse update vind je in de geschiedenis van de sim op deze pagina MSFS PATCHES & UPDATES