4NIX Deel 7 Van Cold & Dark naar Airborne


A32NX by FlyByWire

Ga naar deze download-pagina en download de A32NX.
Kies uit een van de twee opties.
Deze livery krijg je er gratis bij:

Dan nu naar Deel 7 van 4NIX. En ja .. het is nog steeds voor niks 😉

Wanneer je de vorige 6 afleveringen hebt gevolgd en beoefend, is het nu tijd voor een recapitulatie. In deze 4NIX Quick Start A320neo.pdf vind je de verkorte versie van alle handelingen die je moet doen met een A320 om deze van Cold & Dark naar Airbone te krijgen.

CALL FSE SKYPE Q&A:

2 gedachten over “4NIX Deel 7 Van Cold & Dark naar Airborne

  1. Helaas heb ik moeten afhaken. Gebeurtenissen verlopen bij mij anders dan aangegeven. Ik heb Fly by Wire geinstalleerd. Eveneens de laatste FSUIPC7. Bij het opstarten staat de kreet GPS PRIMARY LOST staat op de NAV display en niet op de MCDU. Na 7 minuten gebeurd er niets en ook niet op het engine display, waar je de voortgang zou kunnen volgen. Verder komt de start van de APU niet tot AVAILABLE. Ja en dan kom ik natuurlijk niet verder. Wat gaat er fout en hoe kan ik dat oplossen.
    Groet, Eef.

    Like

    1. Bij de FBW A32NX staat bij een cold & dark, na de eerste handelingen op het overheadpaneel, de tekst GPS PRIMARY LOST op de display van de MCDU; controleer de MOD A32nx of deze op de juiste wijze is geplaatst in de Community map

      Like

Reacties zijn gesloten.