201013-algemene vragen over MSFS


V: Op welke platforms is Microsoft Flight Simulator beschikbaar?
A: De pc-versie is uitgebracht op 18 augustus 2020. Deze is beschikbaar op pc Windows 10 via de Microsoft Store en Steam. We zullen in de toekomst meer informatie delen over de Xbox-release.

V: Wordt Microsoft Flight Simulator uitgebracht in de Epic Store?
A: We hebben geen nieuws te melden over aanvullende versies, maar ons doel is om Microsoft Flight Simulator op zoveel mogelijk platforms beschikbaar te hebben.

V: Zijn er verschillen tussen de Steam- en Microsoft Store-versie?
A: Er is geen verschil. De sim deelt dezelfde multiplayer-wereld en -diensten. Inhoud is echter gekoppeld aan het platform waarop u speelt. Als u een DLC op Steam koopt, kunt u deze niet overzetten naar de Microsoft Store-versie en omgekeerd.

V: Kunnen mensen met de sim op Steam samen spelen met mensen uit de Microsoft Store?
A: Ja, de sim deelt dezelfde multiplayer-wereld, inhoud en diensten. Als je echter via Steam koopt, kun je de Xbox Play Anywhere-functionaliteit (PC Windows 10 en Console) niet gebruiken.

V: Zijn prestaties platform overschrijdend?
A: Prestaties zijn niet platform overschrijdend. Als je prestaties ontgrendelt op Xbox Live, worden ze niet ontgrendeld op Steam en omgekeerd.

V: Is er een fysieke schijfversie beschikbaar?
A: De retail diskversie van Microsoft Flight Simulator is alleen beschikbaar in Europa.

V: Welke versie is beschikbaar met Xbox Game Pass voor pc?
A: De standaardeditie van “Microsoft Flight Simulator” is beschikbaar op Xbox Game Pass voor pc.

V: Als ik een Upgrade Pack of een vliegtuig/luchthaven op Marketplace koop, kan ik dan Microsoft Flight Simulator blijven spelen nadat mijn Game Pass-abonnement afloopt?
A: Upgrade Packs en extra content bevatten niet de Microsoft Flight Simulator-basisgame. Om Microsoft Flight Simulator te blijven spelen, moet je een digitale kopie van de Microsoft Flight Simulator Standard Edition kopen in de Microsoft Store of je Game Pass-abonnement verlengen.

V: Is er een aparte prestatielijst op Xbox One en Windows 10 pc?
A: Er is geen aparte prestatielijst. Het wordt gedeeld op verschillende platforms.

V: Als ik de simulator voor de pc koop, kan ik dan op mijn Xbox spelen wanneer deze wordt uitgebracht? Is dit een Xbox Play Anywhere-titel?
A: Play Anywhere is een nieuw initiatief van Microsoft om gaming-platforms te combineren, zodat Xbox-gamers op pc kunnen spelen met elke first-party door Microsoft Studios gepubliceerde game die digitaal is gekocht en omgekeerd. Microsoft Simulator is een XPA-titel.

V: Zijn er meerdere edities van Microsoft Flight Simulator te koop?
A: Ja, je kunt de Standard, Premium en Deluxe Edition kopen.

V: Moet ik me aanmelden bij een Microsoft-account om buiten Xbox One en Windows 10 te spelen?
A: Ja, het is een vereiste.

V: Is het delen van licenties toegestaan ​​op pc?
A: Nee, er is geen licentiedeling. Het vereist expliciete authenticatie per sessie.

V: Kan ik edities upgraden?
A: Ja, het is mogelijk om upgradebundels te kopen via de in-game Marketplace, maar de meest kostenefficiënte manier om Microsoft Flight Simulator te kopen, is door de editie waarin u geïnteresseerd bent te kopen. Koop je een upgrade via de Marketplace, dan is het voordeliger om de Premium Deluxe Bundle aan te schaffen.

2021-06-27