KB20100200 Video MS/ASOBO INTERVIEW 30 SEP 20


Deze video is van 30 september en behandeld de top community vragen.
In de video zie je een taakbalk (alleen in YouTube) met de vermelding van de onderwerpen. Bij de Instellingen kan je de Nederlandse taal ingeven om de gesproken tekst in een tekstregel te laten zien.

Intro – Upcoming World Updates – VR Closed Beta – Removal of Press any Key to start – FBW and Mods – Scenery Gateway System – Replay functionality – DirectX12 Support – NavBlue and Charts – Multi Monitor Support – Improvement to ATC – Night Lightning and Terrainbug – Cloud visibility updates – G1000/Garmin updates – Hot fixes – Pre-release community testing – Multi thread CPU – Improved DEM/Mesh – SDK UpdatesDLSS and Raytracing – More lessons and update checklists – Seasons, new features and more.