Snel van aircraft wisselen


Stap 1: Je bent in een vlucht en je wil snel van aircraft wisselen zonder de sim elke keer opnieuw te hoeven laden. Je scherm staat op Windowed Mode.

Stap 2: Schakel de DEVELOPERS in: Om de DEVELOPERS in te schakelen, drukt u vanuit de simulator op de ESC-toets. Je komt in het OPTIONS menu en daar kies je “GENERAL” .

Stap 3: Kies “DEVELOPERS” en zet de DEVELOPER MODE op ON. Er verschijnt een nieuwe zwarte menubalk [DevMode]. Druk op ESC om terug te gaan naar OPTIONS en nogmaals op ESC om terug te keren naar de vlucht.

Stap 4: Klik op “Windows” in de zwarte menubalk en klik vervolgens op “Aircraft Selector”. Wanneer het pop-up scherm te klein is, zit er in de rechter benedenhoek een blauwe indicatie om het scherm groter te maken. Dit is het resultaat:


Stap 5: Dubbelklik (of kies Load) om een ander vliegtuig te kiezen en sluit met het kruisje op het Aircraft Selector menu deze popup
Stap 6: Als u de [DevMode] wilt verwijderen, beweegt u de muisaanwijzer over “[DevMode]” en klikt u op “Afsluiten [DevMode]”.

Normaal stap je onderweg niet uit het vliegtuig .. je vlucht komt dan ook niet in je logboek. 😉