LEG04-VFR Kastela (LDSP) to Sinj (LDSS)


LDSP Kasela Airport
  • Wij vertrekken van Zracna Luka Split Airport naar Sinj Airfield.
  • Vlieg vanaf de luchthaven van Split en ga in oostelijke richting langs de kustlijn van Kastelanski Zaljev. U komt al snel aan bij een kleine jachthaven nabij de stad Kastel Gomilica.
  • Vlieg door langs de schiereilandstad Vranjic, bijgenaamd ‘Klein Venetië’ vanwege zijn pure schoonheid. Kijk uit naar een inham aan de kust , waar de Jadro-rivier uitmondt in een baai bij een treinwerf.
  • Volg de rijksweg D1 die naar het noordoosten leidt de bergen in terwijl deze zich een weg baant langs de overblijfselen van het middeleeuwse fort van Klis en door de bergpas. Uiteindelijk zal deze je naar het noorden leiden naar een grote rotonde.
  • Blijf bij de weg terwijl deze rond de heuvel voor u buigt. Laat deze u naar het noorden leiden door een open groene vlakte voordat u zich een weg baant door nog meer heuvels en naar de grote stad Sinj leidt.
  • Gelegen in een vruchtbaar gebied met onregelmatige kalksteen en waar door erosie spleten, zinkgaten, ondergrondse stromen en spelonken zijn ontstaan. Dit gebied staat bekend als Cestinska Krajina; dit is je volgende stop.
  • Zoek naar een graslandingsbaan aan de oostelijke rand van de stad.
LDSS Sinj Airport