LEG02-VFR Otocac (LDRO) to Zemunik (LDZD)


LDRO Otocac Airport
LDZD Zadar Airport
 • BUSH TRIP BALKAN-LEG02-VFR Otocac (LDRO) to Zemunik (LDZD)
 • We vertrekken voor de 2e leg vanaf Otocac Airport naar Zadar Airport.
 • Eenmaal in de lucht boven Otočac, rijd je verder in zuidoostelijke richting over de rijksweg D50. Je gaat terug over de rivier de Gacka voordat je bij een splitsing in de weg komt. Volg de zuidelijke tak, terwijl de weg in de heuvels en langs een uitgestrekte mijnbouw.
 • Binnenkort kruist u weer de paden met de snelweg A1. Volg de snelweg tot een knooppunt een korte afstand naar het zuiden, nabij het dorp Konjsko Brdo.
 • Als je naar het zuiden gaat, kom je snel op een punt waar de A1 wordt overbrugd door een kleinere provinciale weg die naar het zuidwesten loopt, richting het dorp Licki Osik. Ga verder naar het zuiden.
 • Als je de weg naar het zuiden volgt, zal deze buigen en je naar het oosten gaan. Laat je langs een bos leiden, naar een brug over de Jadova-rivier en dan verder naar het zuidoosten.
 • Na een korte tijd de weg te hebben gevolgd, zul je merken dat je een rustplaats passeert bij Odmoriste Zir. Ga verder naar het zuidoosten.
 • Odmorište Zir: Begin met het winnen van hoogte, terwijl je doorgaat op de weg. Je komt langs twee knooppunten van de snelweg voordat deze verdwijnt in de Sveti Rok-tunnel, omgeven door dicht bos bovenop het Velebit-gebergte. Pas je aan en draai naar het zuidwesten voordat we de berghelling op en af ​​gaan.
 • Als je eenmaal de Velebit-top hebt beklommen, vind je de weg weer terwijl deze naar een brug over de zeestraat, Novsko Zdrilo, leidt.
 • Vanaf de brug leidt de weg naar het zuidwesten langs de oever van Novigradsko More. Als je verder landinwaarts gaat, leidt dit je weg van de weg naar een luchthaven in de verte – Zracna Luka Zadar, ook bekend als uw volgende tussenstop.
 • Je landt op Zadar Airport to Zracna Luka Split Airport